Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Çok Önemli....Lütfen Cevap Bekliyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Çok Önemli....Lütfen Cevap Bekliyorum....

arkadaþlar þu malum 'ben falan yerden baþkomiser bilmemkim' olarak baþlayýp insanlara çeþitli suçlamalar yapýp kontör falan sýzdýrmaya çalýþan çete yine hortladý galiba...bi yakýnýma telefon açmýþlar 0545 3XX XX XX nolu telefondan...o an telefonu kapalýymýþ..sonradan arayan numaranýz var diye mesaj gelmiþ...yakýným aramýþ o numarayý...adam kendini baþkomiser bilmemkim olarak tanýtýp telefonun sahibiyle görüþmek istediðini söylemiþ...yakýnýmda 'buyur ne istiyosunuz' diyince telefonu kapatmýþlar..toplam görüþme süresi 16 sn. falan..þimdi soruyor bana...teknik olarak hattýma girebilirlermi ve ne yapmam lazým...bu iþten anlayan ustalarýn cevabýný bekliyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bildiðim kadarýyla o yöntemle kandýranlar genelde oyalýyorlar ve sonra bi baþka hatta yönlendirme yapýyorlar o kadar kýsa bir sürede böyle bi þey olacaðýný sanmam uzun konuþþmamýþ ve herhangi bir yerle görüþtürmemiþler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bildiðim kadarýyla o yöntemle kandýranlar genelde oyalýyorlar ve sonra bi baþka hatta yönlendirme yapýyorlar o kadar kýsa bir sürede böyle bi þey olacaðýný sanmam uzun konuþþmamýþ ve herhangi bir yerle görüþtürmemiþler
    usta teþekkür ederim cevap verdiðin için...banada o kadar sürede olmaz gibi geliyor ama yinede belli olmaz...teknolojinin kötüye kullanýmý konusunda ne aþamada olduðumuzu bilmediðim için sorma ihtiyacý hissettik....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rica ederim ustam bilgimiz paylaþmamýz lazým ki faydamýz olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla artýk benim iyice sinirlerim bozuluyo bu iþlere...tokatçýlýk almýþ baþýný yürüyor....hemde teknoloji kullanýlarak... gidip savcýlýða versen de ardý arkasý kesilmez...gidip yeni bi hat alýp ayný katakulliyi yapmaya devam eder bunlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ustam teknolojik hýrsýzlar malesef çok türediler ve insanlarýn saf halinden faydalanýyorlar bu sayede !!
    gerçi bu millet resmi olarak ta her halukarda soyuluyor ama o da ayrý bir konu günlük ne kadar sorma ver parasý ödüyoruz bilmiyorum valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri