REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Flash diskteki filmi cihazda nasıl seyrederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk önce Video filmini Allok Mpeg Converter programı ile mpeg2 formatına dönüştürün.Allok Mpeg Converter proğramının linkini googleden aratıp bulunuz.

Daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. isimli programı çalıştırıyoruz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

File --> Open Files bölümünden az önce convert yaptığımız Mpeg dosyasını
    buluyoruz ve Aç yazan yere tıklıyoruz.

Gelen mesaja "Continue" tıklıyoruz.

File menüsünün en altında bulunan Convert to TS bölümüne tıklıyoruz.
    Sağ tarafa açılan menüden tekrar Convert to TS yazan yere tıklıyoruz.

*.ts'ye çevrilecek dosyamızın ismini ve kaydedileceği bölümü seçiyoruz.

Mpeg dosyamız *.ts'ye çevrilmeye başladı. Bu işlemin bitmesi dosya boyutuna göre değişebilir.

Dosya çevirme işlemi bittikden sonra USB yi cihaza takarak filmi izleyebilirsiniz.
    ustam sen denedinmi bu işlemi? başarabildinmi? seyrettinmi yani cihazdan?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam sen denedinmi bu işlemi? başarabildinmi? seyrettinmi yani cihazdan?
    selametle...
    Kendim bu şekilde istediğim her türlü video görüntüsünü; çocukların eğitim cd lerini Ts formatına cevirip cihaza takıp televizyondan seyrettiyorum.Hiç bir sorun yok.Görüntü kaliteside çok iyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 160 gb hhd süresiz nasıl kayıt yapılır

arkadaşlar bende 160 gb hhd var next fta 2000 usb li cihazdan tv kayıt alıyorum fakat 4 gb sonra duruyor kayıt çıkarıp tekrar taktıgımda kayıt yeniden başlıyor ben hhd taktıgımda sürekli kayıt yapması için ne yapmalıyım
    Konu hasan59 tarafından (26-06-2008 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar gomplayer kulansın
    otomatık codec leri kendi buluyor görüntü kaliteside bire bir.ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende 160 gb hhd var next fta 2000 usb li cihazdan tv kayıt alıyorum fakat 4 gb sonra duruyor kayıt çıkarıp tekrar taktıgımda kayıt yeniden başlıyor ben hhd taktıgımda sürekli kayıt yapması için ne yapmalıyım
    Kayıtın 4 Gb sonra durması yazılımla ilgili ileride yazılımla bu kayıt yapma belki sınırsız yapılabilir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri