REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Flash diskteki filmi cihazda nasıl seyrederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Flash diskteki filmi cihazda nasıl seyrederim.

Arkadaşlar bende Next 2000 cx süper plus usb li var. Cihazdan flash diske nasıl kayıt yapıldığını öğrendim. arada bir kayıt yapıyorum. ama bilgisayarda bulunan bir mpeg yada divx formatındaki filmi flash diskete yüklediğimde cihaz bunu göstermiyor. uzantıyı ne şekilde değiştirmeliyim? bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim....teşekkürler...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next usb cihazından kayıt yaptıgın flim flaşdisk içinde ayrı bi dosyaya atılıyor kayıttan sonra flaşdisk çıkar yeniden tak sırasıyla menü usb kontol ok pvr dosyası flimi tıkla iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next usb cihazından kayıt yaptıgın flim flaşdisk içinde ayrı bi dosyaya atılıyor kayıttan sonra flaşdisk çıkar yeniden tak sırasıyla menü usb kontol ok pvr dosyası flimi tıkla iyi seyirler
    tamam arkadaşım. tv den flash diske kayıt ettiğimi seyredebiliyorum. ama bilgisayarda kayıtlı olan yada cd deki filmi flash diske kopyaladığımda cihaza takıp seyretmek istiyorum. okumuyor bi türlü...evde tv ye takılı bir dvd player yok. yenisini almak istemediğim için bu yolla seyretmek istedim.
    bunu sormuştum....selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
    çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu remats tarafından (01-04-2008 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
    çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..

tamam arkadaşım sağolasın. çok makbule geçti. deneyeceğim.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam arkadaşım sağolasın. çok makbule geçti. deneyeceğim.
    selametle...
    dostluklar sağolsun be arkadaşım
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu program sadece avi dosyalarını mı mpeg formatına çeviriyor ..ben denedim ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Quiktime alternative programının linkini varirmisin ... mpeg den sonra bu programla ts dosyasına cevrilmesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eymen222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Quiktime alternative programının linkini varirmisin ... mpeg den sonra bu programla ts dosyasına cevrilmesi lazım
    ben geçtiğimiz hafta bu işle uğraştım ama olmadı.
    ts dosyasını mpeg ge defalarca çevirdim. fakat mpeg i ts ye birtürlü çeviremedim. ve bıraktım.
    Yeğenim bana google dan allok isminde bir program bulmuş. bunu indirebilirsen bununlada dene. belki işine yarar.yapabilirsen bizimlede paylaşmanı rica ederim.
    kolay gelsin
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben geçtiğimiz hafta bu işle uğraştım ama olmadı.
    ts dosyasını mpeg ge defalarca çevirdim. fakat mpeg i ts ye birtürlü çeviremedim. ve bıraktım.
    Yeğenim bana google dan allok isminde bir program bulmuş. bunu indirebilirsen bununlada dene. belki işine yarar.yapabilirsen bizimlede paylaşmanı rica ederim.
    kolay gelsin
    selametle...
    İlk önce Video filmini Allok Mpeg Converter programı ile mpeg2 formatına dönüştürün.Allok Mpeg Converter proğramının linkini googleden aratıp bulunuz.

Daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. isimli programı çalıştırıyoruz.

File --> Open Files bölümünden az önce convert yaptığımız Mpeg dosyasını
    buluyoruz ve Aç yazan yere tıklıyoruz.

Gelen mesaja "Continue" tıklıyoruz.

File menüsünün en altında bulunan Convert to TS bölümüne tıklıyoruz.
    Sağ tarafa açılan menüden tekrar Convert to TS yazan yere tıklıyoruz.

*.ts'ye çevrilecek dosyamızın ismini ve kaydedileceği bölümü seçiyoruz.

Mpeg dosyamız *.ts'ye çevrilmeye başladı. Bu işlemin bitmesi dosya boyutuna göre değişebilir.

Dosya çevirme işlemi bittikden sonra USB yi cihaza takarak filmi izleyebilirsiniz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri