Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Turkcell'den Bir Sürpriz Daha (Acele Edin)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Turkcell'den Bir Sürpriz Daha (Acele Edin)

Yine Ýlk Bilen Supersatforum Üyeleri

1-15 Nisan tarihleri arasýnda ilk önce KAYIT yazarak 5544’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir. Kontör yükledikten sonra yükleme tarihinizden itibaren 30 gün boyunca her yöne dakikasý 1 kontörden konuþabilirsiniz. Kampanyaya katýlým ilk 6 milyon abone ile sýnýrlýdýr. Kampanya katýlým dolduktan sonra Kayýt sms i atan abonelerimize kampanyanýn bittiðine dair bilgilendirme sms i gönderilecektir.

• Kampanya 1 – 15 Nisan tarihleri arasýnda geçerlidir.
    • Kampanyaya katýlmak için KAYIT yazýp 5544’e kayýt mesajý atmak ve kayýt olduktan sonra tek seferde en az 100 kontör yüklemek gerekmektedir.
    • Her yöne 1 kontöre konuþma teklifiniz tanýmlandýðýnda size kýsa mesajla bilgilendirme yapýlacaktýr.
    • Bilgilendirme mesajýný aldýktan sonra teklifin geçerlilik süresi 30 gündür.
    • 1 – 15 Nisan tarihleri arasýnda bir kez kayýt olduktan tekrar kayýt olmaya gerek yoktur.
    • Kayýt olmuþ aboneler için kampanyamýz kontör yükleme þartýyla Haziran sonuna kadar devam edecektir.
    • 30 gün sonra yurt içi her yöne dakikasý sadece 1 kontöre konuþma hakký kaybolur.
    • Kampanyaya katýlacak kiþi sayýsý sýnýrlýdýr.
    • Kampanya bireysel hazýr kart kullanýcýlarý için geçerlidir.
    “Yükle Kazan 4” kampanyasýna nasýl katýlabilirim?

“Yükle Kazan 4” kampanyasýna katýlmak için 1-15 Nisan tarihleri arasýnda ilk önce KAYIT yazarak 5544’e mesaj göndermeniz, daha sonra en az 100 kontor yuklemeniz yeterlidir. Kontör yükledikten sonra yükleme tarihinizden itibaren 30 gün boyunca her yöne dakikasý 1 kontörden konuþabilirsiniz. Kampanyaya katýlým ilk 6 milyon abone ile sýnýrlýdýr. Kampanya katýlým dolduktan sonra Kayýt sms i atan abonelerimize bilgilendirme sms i gönderilecektir.
    Kayýt sms inden ücret alýnýyor mu?

Hayýr. Kayýt olmak için 5544’e gönderdiðiniz mesaj ücretsizdir
    “Yükle Kazan 4” kampanyasýna kimler katýlabilir? Kampanya geçerlilik süresi ne kadardýr ?

Hazýr kart kullanýcýsý bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katýlabilirler. Kampanya 1-15 Nisan tarihleri arasýnda geçerli olup, Turkcell belirtilen tarihleri deðiþtirme hakkýna sahiptir.
    Ýlk önce kontör yükledim, daha sonra KAYIT yazarak 5544’e mesaj gönderdim. Kampanyaya katýlmýþ olur muyum?

Hayýr. 1-15 Nisan arasý herhangi bir gün KAYIT yazýp 5544’e mesaj gönderebilirsiniz, ancak kayýt olduktan sonra yükleme yaparsanýz her yöne 1 kontörden konuþabilirsiniz.
    Ýlk önce KAYIT yazýp 5544’e mesaj gönderdim ve daha sonra kontör yükledim. Kampanyaya katýlmýþ olur muyum?

Evet. 1-15 Nisan arasý herhangi bir gün KAYIT yazýp 5544’e mesaj gönderip, kayýt sms inden sonra 30 Haziran’a kadar kontör yüklediðiniz durumda kampanyaya katýlmýþ olursunuz.
    1-15 Nisan da Kayýt sms i atmasam bile 30 Nisan’a kadar kontör yüklersem yine de kampanyadan yararlanabilir miyim?

Hayýr kampanyadan yararlanabilmek için 1-15 Nisan tarihleri arasýnda KAYIT yazýp 5544’e mesaj göndermeniz gerekmektedir, aksi takdirde yükleme yapsanýz bile kampanyadan yararlanamazsýnýz?
    Bu tekliften yararlanabilmem için tarife deðiþtirmem gerekiyor mu?

Hayýr. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz
    Kampuscell tarifesindeyim, kampanyaya katýlýrsam, grup içinde dk sý 1 kontörden mi konuþacaðým?

Hayýr. Kampuscell tarifesinin koþullarý aynen devam edecektir. Bu kampanya ile ek olarak kampuscell harici aramalarýnýz 1dk sý 1 kontörden ücretlendirilecektir.
    Yurt dýþý operatörleri de dakikasý 1 kontörden arayabilir miyim?

Hayýr. Sadece yurt içi operatörlerle dakikasý 1 kontöre konuþabilirsiniz.
    Her yöne 1 kontöre ne zaman konuþmaya baþlayabilirim?

Her yöne 1 kontöre konuþma teklifiniz sistemlerimizde tanýmlandýðýnda bilgilendirme mesajý alacaksýnýz. Bu mesajý aldýktan sonra yurt içi her yöne 1 kontöre konuþmaya baþlayabilirsiniz.
    Daha konuþmamýn 1. saniyesinde 1 kontör hesabýmdan direk düþer mi?

Hayýr. 30 saniye aralýklarla hesabýnýzdan 0,5 kontör düþecek þekilde ücretlendirilirsiniz.
    Cepten Vadaa ile 100 ve üzeri yüklemelerimde de her yöne dakikasý 1 kontörden konuþabilir miyim?

Eðer kampanyaya kayýtlý iseniz, Cepten Vadaa kontörleri de normal yükleme sayýldýklarý için kampanyadan faydalanabilirsiniz

Konu MUTAF tarafýndan (05-04-2008 Saat 02:10 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Edit...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkurler þova devam ama bu yanlýþ olmuþ sanýrým
    Yine Ýlk Bilen Spuersatforum Üyeleri
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkurler þova devam ama bu yanlýþ olmuþ sanýrým
    yanlýþ düzeltildi usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turkcel onca abone kaybettikten sonra baþladý böle kampanyalara...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu olay sabit hatlara diye biliyordum her yöne mi kesinmi acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ergen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben mesaj yolladým gelen mesajda her yöne su anda..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ergen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yanlýþ biliyorsun. her yone 1dk/1kontor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim hat kampuscelli sorun olmaz demi basri mutaf arkadaþým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kampus içi tarifen devam eder. kampus dýþý aramalarda 1dk/1kontor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kampus içi tarifen devam eder. kampus dýþý aramalarda 1dk/1kontor
    Hemen kontor almaya gidiyorum

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri