Teşekkur: 0
aynı banttaki kanallar cıkar dream diper bantlara geçtiğinde sinyal yok hatası verir hatta aynı banttakı kanallarda bile hata verebilir an mantıklısı boş uç varsa santrale ıkıncı bır kablo cekın eve.Arkadaşlar ben diseqden gelen kabloyu next 2000 cx super plus a girdim, nextin out çıkışından dreamın in kısmına girdim. dreami kullanacağım zaman nexti kapatıyorum. zaten iki uydu tek tv ye bağlı. PC ye mFaraj DBviewer4.0.0 kurdum ağ üzerinden PC de dreami sorunsuz izleyebiliyorum. İki uydu alıcısınıda çalıştırsam nexti TV den dreambox u PC den izlemem mümkün mü? Mümkünse belli bir süre sonra cihazlar ya da LNB ler zarar görür mü?
Saygılarımla
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)