Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Varmısın Yokmusun Acun Ilıcalı Nasıl Şöhret Basamaklarını Tırmandı!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acun doğal kibirli değil ve işini severk yapıyor artı güzel projelere imza atıyo tutulmasının en büyük nedenlerinden biri bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oldum olası bu yarışmayı sevmem vede izlemem neden derseniz yarışmaya katılan bütün yarışmacıların hepsinin torpilli yarıştığına idda ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oldum olası bu yarışmayı sevmem vede izlemem neden derseniz yarışmaya katılan bütün yarışmacıların hepsinin torpilli yarıştığına idda ederim
    torpili bilmem ama pek gariban yok. ihtiyaç sahiplerine öncelik verilmesini isterdim. seçtikleri genelde programın reytingini arttıracak enerjiye sahip olduklarını düşündükleri kişiler. iş güç sahibi yaniii. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerde ayrı bir tip var sempatik iş yapan birisi var hemen kadroya almışlar bende kurayla belirlediklerine inanmıyorum hepsi, bence önceden belirleme
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerde ayrı bir tip var sempatik iş yapan birisi var hemen kadroya almışlar bende kurayla belirlediklerine inanmıyorum hepsi, bence önceden belirleme
    selametle
    kura ile falan değil. şirkette bir arkadaşımız başvurdu. sonrasında telefon gelmiş. gitti. mülakat yapmışlar. sonrasında olumlu yada olumsuz haber alamadı. diyeceğim kura falan yok. seçmece biraz....
    selametle...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri