Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Artık PKK "Terör Örgütü" Değilmiş!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık PKK "Terör Örgütü" Değilmiş!!!!

Arkadaşlar tvlerin akşam haberlerini izlerken bu haberi duyunca "Helal olsun şu AB ülkelerine; kendilerine yakışanı nihayet yaptılar" dedim. Habere gelince Bebek kailinin kardeşi olan öteki bebek katili Osman Öcalan PKK'yı terör örgütü listelerinden çıkarmaları için AB adalet Divanına dava açmış. Ve dava bugün sonuçlanmış. AB Adalet Divanının verdiği karar: Tüm AB ülkeleri PKK'yı terör örgütü listelerinden çıkaraklar ve davacının tüm mahkeme masraflarıda davalı AB ülkelerinden alınacak. AB ülkeleri Türkiyenin gazını alacak açıklamayı hemen yaptılar. AB Adalet Divanının aldığı kararın bir bağlayıcılığı yokmuş. Sevsinler sizin açıklamanızı. Siz gidin bu masalları çıkınınızı yalayanlara anlatın. Bir zamanlar Kıbrıs sorunuda sizin ilgi alanınızda değildi ama şimdi AB'ye girişimizin ön koşulu oluverdi. Diğerlerini saymaya ter ve zaman yok.
    Bu alınan kararın ilerde nelere yol açacağını yazacağım ama şimdi bazı aklı evveller çıkıp gene komple! teorisi kuruyorsun, atıyorsun diyecekleri için şimdilik yorum yazmıyorum.
    Ve sayın başbakanımızın konuyla ilgili yaptığı yorum: "Daha ortada belirgin birşey yokmuş!!! El insaf daha ne ve nasıl olsun ki belirgin hale gelsin sayın başbakan?:49:
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam birileri rahatsız oldu mu komple teorisi oluyor söylediklerimiz yada faşist komizist oluyoruz aksi düşüncelerde 7 yıl önce avrupa için söylemedikleri ağır söz kalmayan başbakan ve cumhurbaşkanı şimdi çok iyi dost oldular ?????? ama bence ayıdan post gavurdan dost olmaz avrupalının pkk terör örgütü değil demesi buna işaret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haberin devamını izledim arkadaşlar yanlış anlaşılma var.
    Gazeteleri okuyunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haberin devamını izledim arkadaşlar yanlış anlaşılma var.
    Gazeteleri okuyunuz
    OLDSMAN usta, bana göre alıştırıyorlar. Öyle bir haber sızdırıp tepkiyi ölçtüler, yavaş yavaş arkası kesinlikle gelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLDSMAN usta, bana göre alıştırıyorlar. Öyle bir haber sızdırıp tepkiyi ölçtüler, yavaş yavaş arkası kesinlikle gelecektir.
    Tamamen aynı fikirdeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O zaman ortalık karışır işte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O zaman ortalık karışır işte.

Karışmaz usta, karışmaz. Her dediklerini yaptığımızdan, onlarda uygulanmayan kanunları , biz tamam abi yapalım dediğimizden, tokat için öbür yanağımızıda uzattığımız için hiçbir şey olmaz. Başta bir iki ses çıkar ve her zaman olduğu gibi ortalık durulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karıştıracak olan herşeye he diyen devlet büyükleri değil
    halk olur demek istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karıştıracak olan herşeye he diyen devlet büyükleri değil
    halk olur demek istedim.
    pardon yanlış anladım ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dese ne olur? demese ne olur?
    batı ve amerika pkk yı bir şekilde destekliyormu?
    bunu ispat ettikmi? genel kurmay patlayıcı ve silahlarla ilgili açıklama yaptımı?
    adamlar "pkk terör örgütüdür" derse biz salağız (afedersiniz) o zaman.
    hem destekliyecekler hemde demediler diye kızacağız.
    demediler diye değil "DESTEKLEDİLER" diye tavır koymamız gerek...
    selametle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri