Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: bu fener aþký resime bakýn lütfen Haykýracak nefesim kalmasa bile!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icon21 bu fener aþký resime bakýn lütfen Haykýracak nefesim kalmasa bile!

Fenerbahçe, tarihinin en önemli maçýnda Chelsea'yi 2-1 maðlup etti. Saraçoðlu'nda tarihi geceyi izleyen bir çift göz daha vardý ki, yürekleri daðladý...

Fenerbahçe ve Türkiye için tarihi bir geceydi. Biletler günler öncesinden tükenmiþ, dünyanýn 4 bir yanýndan basýn kuruluþlarý, Þükrü Saraçoðlu'nun etrafýnda kümelenmiþti.

Herkes, bu yýl Þampiyonlar Ligi'nde, evinde oynadýðý tüm maçlarý kazanan Fenerbahçe'den yeni bir zafer daha bekliyordu ve Þükrü Saraçoðlu Stadyumu'nu týka basa dolduran taraftar, Fenerbahçe'nin gollerini görmek istiyordu.

Binlerce seyircinin arasýnda biri vardý ki, görenlerin yüreklerini daðladý.

Yabancý foto muhabiri Richard Heathcote tarafýndan çekilen bu kare, dün yurt dýþýna 'Küçük Fenerbahçe taraftarý, belki de son maçýný izliyor bile olabilir' þeklinde geçildi.

Heathcote'in çektiði bu kare Türkiye için, bu küçük Fenerbahçe taraftarý için Chelsea zaferinin ne ifade ettiðini gözler önüne seriyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahçe tüm yurdu sokaklara döktü. Galatasarylýsý, Fenerbahçelisi, Beþiktaþlýsý, Trabzonlusu bir kez daha meydanlarda kaynaþtý. Kaynaþmayanlar da oldu. Onlar için de kaynaþma formülleri arandý. Bazýlarý kaynaþamadý. Bu bir Türk takýmýnýn Avrupa'ya haykýrýþ maçýydý. Fenerbahçe daha evvel ki maçlarda olduðu gibi geriden geldi yine haykýrdý. Herkes için haykýrdý. Türk futbolu için haykýýrdý. Genel puan için haykýrdý. Gurbettekiler için haykýrdý.
    Konu f47xfenerli tarafýndan (04-04-2008 Saat 01:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekürler paylaþýmýn için
    emeðine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Sevgi Bambaþka Hiç Bir þeyle Ölçülemez, Küçük Kardeþlerime'de
    Acil Þifalar Diliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

Alýntý bengimuzik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Sevgi Bambaþka Hiç Bir þeyle Ölçülemez, Küçük Kardeþlerime'de
    Acil Þifalar Diliyorum.
    Aynen katýlýyorum kardeþim :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý OLDSMAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aynen katýlýyorum kardeþim :45:

Aynen katýlýyorum usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah yardýmcýsý olsun demekký olumune fener ,her zaman her yerde en buyuk fener sloganý ýste resýmde ap acýk ortada.saygýlar.crazy ozy sarýkanrya_41.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerýmýz kýtap defter kampanyasý baslatmýstý.býz gaaltasaray degýlýz hersey paar pul degýl...bu kampanyada para kabul edýlmýyor sadece kýtap.yaný bu býr azýz yýldýrým saheserýdýr eserýdýr.baskanýmýzdan bu gýbý hasta arkadslarýmýza da kampanya duzenlemesýný rýca ederým.sadece fener taraftarýna mahsus degýl dýger takým renklerýne gonul veren taraftarlarda olabýlýr.ýnsanlýk ýnsan olmak onemlý dýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri