Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü solbeki Roberto Carlos, Madrid'de eski takým arkadaþlarýyla dalga geçti.
Sakatlýðý nedeniyle Hýristiyanlarýn en önemli dini bayramý Paskalya zamaný izinli olarak Madrid'e giden Roberto Carlos, burada Real Madridli eski takým arkadaþlarýyla buluþtu. Kulübün antrenman sahasýna giden ve soyunma odasýnda arkadaþlarýný bulan Carlos, "Çok mükemmel oldu, heyecanlandým ve çok güldüm. La Liga'yý kazanmalarý için bütün þanslarý diledim. Bazýlarý da bana, eðer Þampiyonlar Ligi'ni kazanýrsam kendilerine büyük bir heyecan tattýracaðýmý söyledi. Madrid'de çok arkadaþým var, bazýlarý kardeþim gibi" dedi.
"Final biletlerini size yollarým"
Carlos, Roma'ya elenerek Þampiyonlar Ligi'ne ikinci turda veda eden Real Madrid'deki arkadaþlarýna takýlmadan da edemedi. Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde final oynamayý hedeflediðini söyleyen Carlos, arkadaþlarýna, "Moskova'da stada giriþ biletlerini size yollarým" dedi.
"Barça'nýn bizi geçmesi gerek!"
Carlos, AS gazetesinde yayýnlanan demecindeyse Barcelona'nýn Þampiyonlar Ligi'ni kazanma olasýlýðýný yorumlayarak, "Ýlk olarak bizi geçmeleri gerek! Biz güçlü bir Chelsea ile karþýlaþacaðýz ama Barcelona ile de finalde oynayabiliriz. Bu finalin üzerine imza atarým! Tarafsýz bir sahada oynanacak bir Barcelona-Fenerbahçe maçýnda favori biziz." dedi.
Brezilyalý futbolcu ayrýca, La Liga'yý bu sezon Real Madrid'in kazanacaðýna kesinlikle ikna olduðunu kaydetti.
"Ronaldinho'ya vefasýzlýk ediliyor"
Carlos, bu sezon Barça'da 'en zayýf halka' kabul edilmeye baþlanan Ronaldinho içinse, "Ýnsanlar teþekkür etmeyi bilmiyor. Eðer Ronaldinho olmasaydý Barcelona Avrupa Þampiyonu olamazdý. O olduðu için Barça büyük bir takým. Benim açýmdan her zaman bir numara olacak" deðerlendirmesini yaptý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri