Fenerbahçe 2-1 Chelsea (Özeti+Goller+Avi+3Gp)
Fenerbahçe 2-1 Chelsea Maçın Golleri
Süre: 4.22 Dk
Avi Boyutu: 7 Mb
3Gp Boyutu: 5 Mb
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe 2-1 Chelsea Maçın Özet Görüntüleri
Süre: 4.22 Dk
Avi Boyutu: 7 Mb
3Gp Boyutu: 5 Mb
3gp Nedir ?
3gp cep telefonlarında çoklu ortam saklamak için kullanılan (ses ve görüntü için) dosya biçimidir. Bu dosya biçimi MOV’a benzeyen (QuickTime tarafından kullanılan) ISO 14496-1 Ortam Biçimi’nin basit sürümüdür. 3gp görüntüyü MPEG-4 veya H.263 olarak bulundurur. Ses ise AMR-NB veya AAC-LC biçimlerinde saklanır.Bu biçimde, değerler big-endian olarak saklanır.
3GPP ayrıca resim boyutunu ve bantgenişliğini açıklar, içerik cep telefonu ekranlarına göre doğru olarak boyutlandırılır.
Mevcut 3GPP sürümü 5 dir (sürüm 5), kodlama, oynatma ve dağıtım açısından en çok standartlaştırılmış özellikler paketini sunar.
Nokia multimedia converterla mpegler 3gp ye yani symbian işletim sistemli telefonların oynatabileceği formata dönüştürülebilir.ayrıca mp3 lerde amr formatına çevrilip telefonda dinlenebilir.nokia multimedia converter bunları yaparken gerek video gerekse ses dosyalarını yaklaşık 1/10 oranında ufaltır.ücretsiz üyelik isteyen download linki:
telefonun çektiği 3gp uzantılı dosyalar ise pc de nokia multimedia player ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) ,quicktime player veya real one player(3gp leri açmak için yükledikten sonra ufak bir codec download eder) ile izlenebilir
kemal sende galatasaraylısın ama fenerin bütün konularını açıklamasını yaptın saol dostum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri