ziko artık semhi oynatması lazım maç başında.adam her maçta sonradan girip gol atma zorunluluğu yok.baştan girip maça golu atsın.bizleri strese sokmasın ziko
ziko artık semhi oynatması lazım maç başında.adam her maçta sonradan girip gol atma zorunluluğu yok.baştan girip maça golu atsın.bizleri strese sokmasın ziko
ziko hoca değilki oynatsaydı maç böyle spaküle de edilmezdi
al işte lig tv de fleş fleş fleş flaş diye alt yazı geçiyor şimdi
büyükler federasyona isyan bayrağı açtı diye bide yarınki
curcunayı görecez bakalım neler olacak
Konu f47xfenerli tarafından (06-04-2008 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.
malesef herkes lastık gibi kendine doğru çektiği sürece bu
böyle devam eder evet penaltı ağır karar ama şimdi diğer
büyük kulüplerimizin kendi net sitelerinde yazdıkları anlaşılır
gibi değil bir futbol sever olarak utandım onlara daha batari verilince
niye böyle demediler işte bu vahim??????????????????????????????
HABERLERBeyaz Sayfa
14 Şubat 2008’de “Beyaz Sayfa” ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper Lig şampiyonu atandı.
Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008’den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu’nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız.
Bu sadece Galatasaray’ın değil, spor ahlakına, fair-play’a inananların seslenişidir.
Galatasaray Spor Kulübü
Konu f47xfenerli tarafından (06-04-2008 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir.
ya burası nasıl bir site bütün moderatörler işine geldiği gibi yazıyor biz kimin objektif olduğuna inanıcaz ondan sonra objektiflikten site kurallarından bahsediyoruz lütfen ciddiyet biraz ben ve bir çok üyeyi samimiyetinize inandırın
Bu konuda tum herkesi dostluga davet ediyorum lütfen bu fanatizmden vazgecin.Görevliler ve uyeler lütfen kimsenin cezaalmasını istemiyoruz.Ben takım tutmama ragmen profilimde bile tutmuyorum yazıyor Lütfen herkes birbirine saygılı olsun
Konu kapanmıştır.Gerekli uyarılar gerekli kişilere verilecektir..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
kelimelerine dikkat et .
ilk önce fenerlimisin die soruyorsuna alay eder gibi yan tarafta hangi takımlı olduğum yazıo ama şu ana kadar fener bahçe ile ilgili fanatik bir yazım olmadı. hakemle kazandımı yoksa bileğinin hakkı ilemi bu ne sana nede bana düşer 3 puan fener de şu an . ayrıca gestaiz koypomudur nedir bilmem ama benim ismimin anlamını fazlasıyla veririm. ortam germeye çalışma bu forumda kuralları biz koyduk ve uygulamasınıda biz yaparız. sana soracak değilim.
sen ilk önce kendi içindeki lerin aş.
bundan sonra tek kelime ortam germek çalışırsan gerilir biter.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri