techstar d+ yazýlýmlarý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
techstar d+ yazýlýmlarý
Konu MEMEDÝM tarafýndan (26-10-2006 Saat 10:12 ) deðiþtirilmiþtir.
yazýlýmý atýyorum olmuyor yardýma ihtiyac var.uydu listesinde eveliyes CIKIYORmemedim Nickli Üyeden Alýntý
Yazılımı eğer sorunsuz bir şekilde yüklediysen kanal settingide yükle sorun kalmaz.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
Yükleme talimatýna göre yüklüyorum olmuyor uydu listesinde YÝNE EVÝLÝYES CIKIYORterminator Nickli Üyeden Alýntý
yükleme tamamlandý.teþekürlerimi iletiyorum
sayýn ustam yazýlýmý attým.terminatör dosyasý kanal setting ise onuda attým ancak d+ lar yine yok.konuyu biraz daha açarak anlatýrmýsýnýz.cihaz 7000 ci.(terminatör dosyasýný yazýlýmý attýktan sonra cihazý kapatýp tekrar açýp öyle attým.
Konu anahtar_54 tarafýndan (13-03-2006 Saat 18:37 ) deðiþtirilmiþtir.
rems dostum bu iþi nasýl kývýrdýn banada yardýmcý olurmusun.acil gerekiyor.
Konu anahtar_54 tarafýndan (13-03-2006 Saat 18:37 ) deðiþtirilmiþtir.
:computer:yazýlýmýný ayrý,yükleme proðramýný ayrý indirip öyle yükleyeceksin.kolay gelsinanahtar_54 Nickli Üyeden Alýntý
Konu rems tarafýndan (14-03-2006 Saat 11:05 ) deðiþtirilmiþtir.
dostum yardýmýn için teþekkür ederim.nevarki yazýlýmý talimatlara uygun yüklüyorum.bittikten sonra kanal settingi (terminatör dosyasýný)yüklüyorum.sende baþka settin dosyasý varsa bilgi verirsen sevinirim.rems Nickli Üyeden Alýntý
ancak yinede d+ larý açmýyor.sorun burada zaten sende açýyorda bende neden açmýyor.tþk ederim
arkadaþým cihazýný bilen kiþiye yazýlým attýr.yazýlým atma da degiþik atýlýyor.tek yüklemede iki defa yazýlýmý alýyor cihaz.anahtar_54 Nickli Üyeden Alýntý
Konu rems tarafýndan (16-03-2006 Saat 09:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri