REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: D-smart 2ici canagı desteklemiyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 D-smart 2ici canagı desteklemiyormu?

Bugün D-SMART aldım Turksat basarıyla yüklendi fakat 2inci canagımı bir türlü kaydedemedim.Eutelsat W3A olan canagımda kanalları bulmuyor.LNB ayarlarımda bir yanlıslık yaptıgımı sanmıyorum.denemek icin eski receiverimi taktım orda kanalları buldu.Neden D-smart 2ici canagı desteklemiyormu?Ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dsmart kanalları kendi diziyor arkadaşım yapacak birşey yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2. çanagı destekliyor aslında ama yanlızca hodbird'de
    oda kendi lutfettiyi kanalları fazlası yok !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani eutelsat 3a uydusunu d-smartla izleyemezmiyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef
    ama D-smart ile orayı alabilsende bişi açmazki orada bir iki şifresiz dandik kanal var ne yapacanki o uyduyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modülüm var dostum aynı zamanda digitürk üyesiyim,belki bir tasla iki kus vururum dedim ama yapamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maalesef arkadaşım ne verirlerse onu izleyeceksin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Alirasiha Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    modülüm var dostum aynı zamanda digitürk üyesiyim,belki bir tasla iki kus vururum dedim ama yapamıyorum
    Arkadaşım;
    Eutelsat uydusunu belki şu yolla izleyebilirsin.D-smart kutudaki hotbird frekanslarını silip,yerine dijitürk frekanslarını girip tarattırırsan dt kanalları sanki hotbird uydusundaymış gibi çıkar. Tabi bu arada çanağın 7 derece batı eutelsat uydusuna bakacak. Ama cihaz,HOTBİRD OLARAK ALGILAYACAK.çünkü d-smart yazılımları sadece hotbird uydusuna izin veriyor ve bu uydu üzerinde manuel frekans girebiliyorsun.Ama dediğimi yaparsan belki olabilir. Bu cihazlar nekadar akıllı olursa olsun bu ayrımı yapamayacak kadar da aptallar aynı zamanda.

NOT:BEN DENEMEDİM AMA BİR ÇOK ARKADAŞ BİLİYORUM BU ŞEKİLDE HEM D-SMART HEMDE DT İZLEYEBİLİYORLAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri