REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Demirören: Hakem satılmış

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Demirören: Hakem satılmış

Fenerbahçe - Kayserispor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Sivas'ta bulunan Beşiktaş yönetimi ayağa kalktı...

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ı saat 21.25’te telefonla arayarak hakem Sivriservi ile ilgili şikayetlerini aktaran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören “Sivas maçına çıkmak istemiyoruz. Tepkimizi göstermek için bu maçı pazartesi oynayalım” teklifinde bulundu.

Demirören, Sivriservi için çok ağır ithamlarda bulundu....

DEMİRÖREN: Sayın başkan, şu hakem faciasını gördünüz mü?

DOĞAN: Evet, söyleyecek hiçbir şeyim yok, çok üzgünüm...

DEMİRÖREN: Başkanım, siz üzgünsünüz ama biz ne yapalım? Bu Hakan Sivriservi’nin satılmış bir hakem olduğunu size daha önce söylememiş miydim? Hatırlayın, bizim İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında size tribündeyken söyledim, “Bu adam buraya bizi bitirmek için gelmiş, bu hakem tetikçi” dedim... Zaten 2 dakika sonra da Bobo’yu attı...

DOĞAN: Ama Bobo’nun kırmızı kartı doğruydu...

DEMİRÖREN: Neresi doğru? Her maçta bu tip 100 pozisyon oluyor... Adam bir tek Bobo’yu atıp işimizi bitirdi... O maçtaki tepkimizi biliyorsunuz, aynı adamı F.Bahçe-Kayseri maçına nasıl atarsınız?

DOĞAN: Başkan, biz bu işlere hiç karışmıyoruz, MHK Başkanı Oğuz Sarvan belirliyor hakemleri...

DEMİRÖREN: Karışmıyorsunuz ama Hakan Sivriservi sizin değil, Ulusoy döneminin uzantısı... Karışmanız gerekir... Bizim tepkimize siz de destek verin, böyle hakemlerin kökünü kazıyalım...

DOĞAN: Verelim ama nasıl?

‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’

DEMİRÖREN: Başkanım, Türk futbolunu Aziz Yıldırım’ın ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, değil mi? Sizin böyle düşünmediğinizi bildiğim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçı kazandırdı... Olmayan penaltı verdi, golü 95. dakikada attırdı, Semih’in ofsaytını görmedi... Görevli gelmiş oraya! O Tolunay’a sarılmak istiyorum.

DOĞAN: Tepkinizi anlıyorum ama bu konuda açıklamayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan yapacak...

DEMİRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçına çıkmak istemiyoruz... Maçlarımızı 24 saat sonra, pazartesi oynayalım... Herkes tepkimizi görsün, bu ayıbı anlasın...

DOĞAN: Olur mu öyle şey Allah aşkına... Ceza alırsınız...

DEMİRÖREN: Bana kalsa maça çıkarmam takımı... O zaman yine zararını biz çekeceğiz... Ceza alacağız... Şimdi çıksam, ’Bu hakem satılık’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayı yapıştıracak... Yine kirli oyunları oynayanlar kazanacak...

DOĞAN: Sakin olup, düşünelim. Maça çıkmamayı kabul edemeyiz, siz oynayın, biz gerekeni yaparız. (Vatan)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

itam yenilir cinsten değil ama bu ülkede atış serbest
    nereden vurmak istersen vur hele bunlar günah keçisi
    hakemlerse belden aşağı mı vurursun yukarımı
    yedi göbek sülalesinimi karıştırırsın fark etmez

bizde maçı seyrettik evet penaltı ağır karar
    kayseride edu atıldı ilk maçta haksız yere ve
    mağlup oldu fener bu yüzden niye ozaman
    sayın demirören çıkıp satılmış demedi hakeme
    ozamanki satılma işinemi geliyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sence dostum maçı hatasızmı yönetti hakem gazete ve televizyonlara bak olmazsa maçı tekrar izle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk defa mı yanlış hakem kararı oluyor bu kadar tepki verecek??gs-fb maçında türkiye kupasında hakem katliamı vardı.o zaman neredeydi demirören?? izlememiş miydi acaba tv den maçı??bu örnekleri çoğaltabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

ya demir örenin düşündüklerine bak şampiyonluk gitti kıvırıyo sen kayserideki maçı seyrettinmi ki şimdi yırtık dondan çıkargibi çıktın geçen hafta nerdeydin fenerbahçem geldi tokadı vurdu şimdi ötüyo sen taraftarına del bosgue olayının dorusunu anlatta görelim bjk bitirdin 18 19 tirilyon aklıma geldikçe deliriyorum sana gıcıklıktan ewdeki tüpleri değiştirdim böyle giderse tüm türkiye paraların nasıl saçıldığnı anlıcakgereken cevabı alıcan anlayana.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşk.90+ larda kaç mac aldığı biliniyor .kimse hakem diye zıplamadı hatırlamıyorum.lüfen açıklama yapan arkadaşlar geçmişe biraz bakarak konuşurlarsa iyi olur kanaatindeyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk defa mı yanlış hakem kararı oluyor bu kadar tepki verecek??gs-fb maçında türkiye kupasında hakem katliamı vardı.o zaman neredeydi demirören?? izlememiş miydi acaba tv den maçı??bu örnekleri çoğaltabiliriz
    sözün özü bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşamki maç resmen katletildi hiç bir savunmaya kimsenin hakkı yok hakem meçı vermek uğruna yapmadığı kalmadı maçı baştan sona seyrettim ve hakemin maçı katletmesine şahit oldum kimse üzerine alınmasın ama hakemi savunmayada geçmesin dün gece maçı katleden haksız yöneten tek taraflı gözle bakan biri vardı yazıklar olsun bu hakeme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yenilirse beyimizin rahatı kaçacak ya .salla yavrum demiri döven salla ....alışkınsın zaten tazminatlarıda ödemiyecektin ama ne oldu ...gündem gegiştir şimdi ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaş ve gs maçlarında sahada gezinen bu takıma laf etmiyordu ...bir baksınlar bakalım..kayseri bu iki takımın maçında bu kadar koşmuşmu..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri