REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Demirören: Hakem satılmış

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayserideki maçı edu nun haksız yere atılması yüzünden kaybettik. hiç kimse çıkıpta fenerin hakkı yenmiştir demedi züğürt tesellisi gibi eduyu affettiler ama gitti 3 puan o zaman neredeydi demirören kapı arkasından kıskıs gülüyordu. fenerliler feryat ederken ağlamayın emzik verelim diyorlardı, geçen haftaki hezimeti ancak böyle unutturabilirler ama aklı başında olan kimse bu tezgaha gelmez geçmiş olsun demirören...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yapmayın bu türkiyede satılmamış adam mı var hepsi satılmış ve .... dirler sen o işden ekmek yiyorsan ailede yidiriyorsan yazıklar olsun sana hadi sen satılmışsın ailene bari helal ekmek yedir .....z galatasaray da cıkmasın beşiktaşta hiç bir şey olmaz taraftarlar geregini yapacaklardır bunlar her şeyi haklediyor 90 dakika bunlara küfür basacan kulakları cınlayacak küfürden o zaman senden iyisi olmaz saygılar beşiktaş ve galatasarayı sonuna kadar destekliyorum
    size katılmıyorum ilk devredeki bedava penaltılar olmasa kimbilir kaç puan gerideydiniz haksız penaltılarda niye hakkımız değildi demediniz şimdi hiç sızlanmaya hakkınız yok bak ben çıkıp diyebiliyorum penaltımız ağır karar diye ama unutmayınki aynı takım geçen yıl şampiyon olmasına ve ligin en çok pozisyona giren takımı olmasına rağmen 32 hafta penaltı yüzü görmedi el insaf...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size katılmıyorum ilk devredeki bedava penaltılar olmasa kimbilir kaç puan gerideydiniz haksız penaltılarda niye hakkımız değildi demediniz şimdi hiç sızlanmaya hakkınız yok bak ben çıkıp diyebiliyorum penaltımız ağır karar diye ama unutmayınki aynı takım geçen yıl şampiyon olmasına ve ligin en çok pozisyona giren takımı olmasına rağmen 32 hafta penaltı yüzü görmedi el insaf...
    bu olay ilk devrede olsaydı bu kadar tepki çekmezdi ama bitime 6 hafta kala oluyor bunun hiçbir şekilde tedavisi olamaz ben bunda art niyet ararım saygılar

hasan dogan biz karışmıyoruz Oğuz Sarvan fenerbahce

sen gelde art niyet arama nasıl aramayacaksan
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kayserideki maçı edu nun haksız yere atılması yüzünden kaybettik. hiç kimse çıkıpta fenerin hakkı yenmiştir demedi züğürt tesellisi gibi eduyu affettiler ama gitti 3 puan o zaman neredeydi demirören kapı arkasından kıskıs gülüyordu. fenerliler feryat ederken ağlamayın emzik verelim diyorlardı, geçen haftaki hezimeti ancak böyle unutturabilirler ama aklı başında olan kimse bu tezgaha gelmez geçmiş olsun demirören...
    bravo kardeş iyi örnek ve daha niceleri var kendilerine gelince ağlaşmasını iyi biliyorlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu olay ilk devrede olsaydı bu kadar tepki çekmezdi ama bitime 6 hafta kala oluyor bunun hiçbir şekilde tedavisi olamaz ben bunda art niyet ararım saygılar

hasan dogan biz karışmıyoruz Oğuz Sarvan fenerbahce

sen gelde art niyet arama nasıl aramayacaksan
    dostum fazla eşeleme istersen sen zararlı çıkarsın 6 hafta kala değil biz son haftaki 8-0 larıda biliyoruz 2 yıl önceki denizli faciasınıda o zaman sindirebildinmi bu şampiyonluğu şimdi adalet savunuculuğu yapıyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk defa mı yanlış hakem kararı oluyor bu kadar tepki verecek??gs-fb maçında türkiye kupasında hakem katliamı vardı.o zaman neredeydi demirören?? izlememiş miydi acaba tv den maçı??bu örnekleri çoğaltabiliriz
    sözün özü bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum fazla eşeleme istersen sen zararlı çıkarsın 6 hafta kala değil biz son haftaki 8-0 larıda biliyoruz 2 yıl önceki denizli faciasınıda o zaman sindirebildinmi bu şampiyonluğu şimdi adalet savunuculuğu yapıyorsun.
    arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam denizli macında hakem fenere 13 dakika gol atsın diye uzattı direkten döndü eger gol atsaydınız ne olacaktı olan oldu gerisi boş saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öyle veya böyle,şu veya bu maç,şu belli olduki Türkiyede hakemlik denen bir müessese yok.Herkes hakemde insandır hata yapabilir savunması yapmasın.Avrupadaki hakemlerde insan onlar neden bu kadar hata yapıp takımların kaderleri ile oynamıyorlar.Birbirimizin maçlarını örnek göstereceğimize hata yapan hangi hakem olursa olsun karşı çıkmalıyız.Senin hakemin kötü benim hakemim iyi mantığından kurtulmalıyız.Bu ne ya şampiyonlukların kaderini takımlar ve performansları değil hakemler belirler oldu.Bence en iyisi bizim liğ maçlarını yabancı hakemlerin yönetmesi.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zeytin yağı gibi üste çıkmak diye buna denir burası türkiye dünyanın hiç bir yerinde bu maçın bu şekilde tamamlanmasına izin verilmezdi.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öyle veya böyle,şu veya bu maç,şu belli olduki Türkiyede hakemlik denen bir müessese yok.Herkes hakemde insandır hata yapabilir savunması yapmasın.Avrupadaki hakemlerde insan onlar neden bu kadar hata yapıp takımların kaderleri ile oynamıyorlar.Birbirimizin maçlarını örnek göstereceğimize hata yapan hangi hakem olursa olsun karşı çıkmalıyız.Senin hakemin kötü benim hakemim iyi mantığından kurtulmalıyız.Bu ne ya şampiyonlukların kaderini takımlar ve performansları değil hakemler belirler oldu.Bence en iyisi bizim liğ maçlarını yabancı hakemlerin yönetmesi.
    :45: :45: aynen katılıyorum ne zamanki iğnenin tadını öğreniyoruz ondan sonra adalet istiyoruz. ne zamanki sivas şampiyon olur veya ikinci ligten bir takım fd kupasında final veya şampiyon olur o zaman derimki bizim ligimiz temiz....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri