:45: :45: aynen katılıyorum ne zamanki iğnenin tadını öğreniyoruz ondan sonra adalet istiyoruz. ne zamanki sivas şampiyon olur veya ikinci ligten bir takım fd kupasında final veya şampiyon olur o zaman derimki bizim ligimiz temiz....
:45: :45: aynen katılıyorum ne zamanki iğnenin tadını öğreniyoruz ondan sonra adalet istiyoruz. ne zamanki sivas şampiyon olur veya ikinci ligten bir takım fd kupasında final veya şampiyon olur o zaman derimki bizim ligimiz temiz....Öyle veya böyle,şu veya bu maç,şu belli olduki Türkiyede hakemlik denen bir müessese yok.Herkes hakemde insandır hata yapabilir savunması yapmasın.Avrupadaki hakemlerde insan onlar neden bu kadar hata yapıp takımların kaderleri ile oynamıyorlar.Birbirimizin maçlarını örnek göstereceğimize hata yapan hangi hakem olursa olsun karşı çıkmalıyız.Senin hakemin kötü benim hakemim iyi mantığından kurtulmalıyız.Bu ne ya şampiyonlukların kaderini takımlar ve performansları değil hakemler belirler oldu.Bence en iyisi bizim liğ maçlarını yabancı hakemlerin yönetmesi.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri