Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Demirören: Hakem satýlmýþ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Demirören: Hakem satýlmýþ

Fenerbahçe - Kayserispor maçýnýn bitiþ düdüðüyle birlikte Sivas'ta bulunan Beþiktaþ yönetimi ayaða kalktý...

Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan’ý saat 21.25’te telefonla arayarak hakem Sivriservi ile ilgili þikayetlerini aktaran Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören “Sivas maçýna çýkmak istemiyoruz. Tepkimizi göstermek için bu maçý pazartesi oynayalým” teklifinde bulundu.

Demirören, Sivriservi için çok aðýr ithamlarda bulundu....

DEMÝRÖREN: Sayýn baþkan, þu hakem faciasýný gördünüz mü?

DOÐAN: Evet, söyleyecek hiçbir þeyim yok, çok üzgünüm...

DEMÝRÖREN: Baþkaným, siz üzgünsünüz ama biz ne yapalým? Bu Hakan Sivriservi’nin satýlmýþ bir hakem olduðunu size daha önce söylememiþ miydim? Hatýrlayýn, bizim Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi maçýnda size tribündeyken söyledim, “Bu adam buraya bizi bitirmek için gelmiþ, bu hakem tetikçi” dedim... Zaten 2 dakika sonra da Bobo’yu attý...

DOÐAN: Ama Bobo’nun kýrmýzý kartý doðruydu...

DEMÝRÖREN: Neresi doðru? Her maçta bu tip 100 pozisyon oluyor... Adam bir tek Bobo’yu atýp iþimizi bitirdi... O maçtaki tepkimizi biliyorsunuz, ayný adamý F.Bahçe-Kayseri maçýna nasýl atarsýnýz?

DOÐAN: Baþkan, biz bu iþlere hiç karýþmýyoruz, MHK Baþkaný Oðuz Sarvan belirliyor hakemleri...

DEMÝRÖREN: Karýþmýyorsunuz ama Hakan Sivriservi sizin deðil, Ulusoy döneminin uzantýsý... Karýþmanýz gerekir... Bizim tepkimize siz de destek verin, böyle hakemlerin kökünü kazýyalým...

DOÐAN: Verelim ama nasýl?

‘SÝVAS MAÇINA ÇIKMAYACAÐIZ’

DEMÝRÖREN: Baþkaným, Türk futbolunu Aziz Yýldýrým’ýn ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, deðil mi? Sizin böyle düþünmediðinizi bildiðim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçý kazandýrdý... Olmayan penaltý verdi, golü 95. dakikada attýrdý, Semih’in ofsaytýný görmedi... Görevli gelmiþ oraya! O Tolunay’a sarýlmak istiyorum.

DOÐAN: Tepkinizi anlýyorum ama bu konuda açýklamayý MHK Baþkaný Oðuz Sarvan yapacak...

DEMÝRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçýna çýkmak istemiyoruz... Maçlarýmýzý 24 saat sonra, pazartesi oynayalým... Herkes tepkimizi görsün, bu ayýbý anlasýn...

DOÐAN: Olur mu öyle þey Allah aþkýna... Ceza alýrsýnýz...

DEMÝRÖREN: Bana kalsa maça çýkarmam takýmý... O zaman yine zararýný biz çekeceðiz... Ceza alacaðýz... Þimdi çýksam, ’Bu hakem satýlýk’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayý yapýþtýracak... Yine kirli oyunlarý oynayanlar kazanacak...

DOÐAN: Sakin olup, düþünelim. Maça çýkmamayý kabul edemeyiz, siz oynayýn, biz gerekeni yaparýz. (Vatan)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

itam yenilir cinsten deðil ama bu ülkede atýþ serbest
    nereden vurmak istersen vur hele bunlar günah keçisi
    hakemlerse belden aþaðý mý vurursun yukarýmý
    yedi göbek sülalesinimi karýþtýrýrsýn fark etmez

bizde maçý seyrettik evet penaltý aðýr karar
    kayseride edu atýldý ilk maçta haksýz yere ve
    maðlup oldu fener bu yüzden niye ozaman
    sayýn demirören çýkýp satýlmýþ demedi hakeme
    ozamanki satýlma iþinemi geliyordu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sence dostum maçý hatasýzmý yönetti hakem gazete ve televizyonlara bak olmazsa maçý tekrar izle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilk defa mý yanlýþ hakem kararý oluyor bu kadar tepki verecek??gs-fb maçýnda türkiye kupasýnda hakem katliamý vardý.o zaman neredeydi demirören?? izlememiþ miydi acaba tv den maçý??bu örnekleri çoðaltabiliriz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8

ya demir örenin düþündüklerine bak þampiyonluk gitti kývýrýyo sen kayserideki maçý seyrettinmi ki þimdi yýrtýk dondan çýkargibi çýktýn geçen hafta nerdeydin fenerbahçem geldi tokadý vurdu þimdi ötüyo sen taraftarýna del bosgue olayýnýn dorusunu anlatta görelim bjk bitirdin 18 19 tirilyon aklýma geldikçe deliriyorum sana gýcýklýktan ewdeki tüpleri deðiþtirdim böyle giderse tüm türkiye paralarýn nasýl saçýldýðný anlýcakgereken cevabý alýcan anlayana.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþk.90+ larda kaç mac aldýðý biliniyor .kimse hakem diye zýplamadý hatýrlamýyorum.lüfen açýklama yapan arkadaþlar geçmiþe biraz bakarak konuþurlarsa iyi olur kanaatindeyim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilk defa mý yanlýþ hakem kararý oluyor bu kadar tepki verecek??gs-fb maçýnda türkiye kupasýnda hakem katliamý vardý.o zaman neredeydi demirören?? izlememiþ miydi acaba tv den maçý??bu örnekleri çoðaltabiliriz
    sözün özü bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dün akþamki maç resmen katletildi hiç bir savunmaya kimsenin hakký yok hakem meçý vermek uðruna yapmadýðý kalmadý maçý baþtan sona seyrettim ve hakemin maçý katletmesine þahit oldum kimse üzerine alýnmasýn ama hakemi savunmayada geçmesin dün gece maçý katleden haksýz yöneten tek taraflý gözle bakan biri vardý yazýklar olsun bu hakeme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yenilirse beyimizin rahatý kaçacak ya .salla yavrum demiri döven salla ....alýþkýnsýn zaten tazminatlarýda ödemiyecektin ama ne oldu ...gündem gegiþtir þimdi ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ ve gs maçlarýnda sahada gezinen bu takýma laf etmiyordu ...bir baksýnlar bakalým..kayseri bu iki takýmýn maçýnda bu kadar koþmuþmu..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri