Fenerbahçe - Kayserispor maçýnýn bitiþ düdüðüyle birlikte Sivas'ta bulunan Beþiktaþ yönetimi ayaða kalktý...
Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan’ý saat 21.25’te telefonla arayarak hakem Sivriservi ile ilgili þikayetlerini aktaran Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören “Sivas maçýna çýkmak istemiyoruz. Tepkimizi göstermek için bu maçý pazartesi oynayalým” teklifinde bulundu.
Demirören, Sivriservi için çok aðýr ithamlarda bulundu....
DEMÝRÖREN: Sayýn baþkan, þu hakem faciasýný gördünüz mü?
DOÐAN: Evet, söyleyecek hiçbir þeyim yok, çok üzgünüm...
DEMÝRÖREN: Baþkaným, siz üzgünsünüz ama biz ne yapalým? Bu Hakan Sivriservi’nin satýlmýþ bir hakem olduðunu size daha önce söylememiþ miydim? Hatýrlayýn, bizim Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi maçýnda size tribündeyken söyledim, “Bu adam buraya bizi bitirmek için gelmiþ, bu hakem tetikçi” dedim... Zaten 2 dakika sonra da Bobo’yu attý...
DOÐAN: Ama Bobo’nun kýrmýzý kartý doðruydu...
DEMÝRÖREN: Neresi doðru? Her maçta bu tip 100 pozisyon oluyor... Adam bir tek Bobo’yu atýp iþimizi bitirdi... O maçtaki tepkimizi biliyorsunuz, ayný adamý F.Bahçe-Kayseri maçýna nasýl atarsýnýz?
DOÐAN: Baþkan, biz bu iþlere hiç karýþmýyoruz, MHK Baþkaný Oðuz Sarvan belirliyor hakemleri...
DEMÝRÖREN: Karýþmýyorsunuz ama Hakan Sivriservi sizin deðil, Ulusoy döneminin uzantýsý... Karýþmanýz gerekir... Bizim tepkimize siz de destek verin, böyle hakemlerin kökünü kazýyalým...
DOÐAN: Verelim ama nasýl?
‘SÝVAS MAÇINA ÇIKMAYACAÐIZ’
DEMÝRÖREN: Baþkaným, Türk futbolunu Aziz Yýldýrým’ýn ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, deðil mi? Sizin böyle düþünmediðinizi bildiðim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçý kazandýrdý... Olmayan penaltý verdi, golü 95. dakikada attýrdý, Semih’in ofsaytýný görmedi... Görevli gelmiþ oraya! O Tolunay’a sarýlmak istiyorum.
DOÐAN: Tepkinizi anlýyorum ama bu konuda açýklamayý MHK Baþkaný Oðuz Sarvan yapacak...
DEMÝRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçýna çýkmak istemiyoruz... Maçlarýmýzý 24 saat sonra, pazartesi oynayalým... Herkes tepkimizi görsün, bu ayýbý anlasýn...
DOÐAN: Olur mu öyle þey Allah aþkýna... Ceza alýrsýnýz...
DEMÝRÖREN: Bana kalsa maça çýkarmam takýmý... O zaman yine zararýný biz çekeceðiz... Ceza alacaðýz... Þimdi çýksam, ’Bu hakem satýlýk’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayý yapýþtýracak... Yine kirli oyunlarý oynayanlar kazanacak...
DOÐAN: Sakin olup, düþünelim. Maça çýkmamayý kabul edemeyiz, siz oynayýn, biz gerekeni yaparýz. (Vatan)

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri