Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Demirören: Hakem satýlmýþ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kayserideki maçý edu nun haksýz yere atýlmasý yüzünden kaybettik. hiç kimse çýkýpta fenerin hakký yenmiþtir demedi züðürt tesellisi gibi eduyu affettiler ama gitti 3 puan o zaman neredeydi demirören kapý arkasýndan kýskýs gülüyordu. fenerliler feryat ederken aðlamayýn emzik verelim diyorlardý, geçen haftaki hezimeti ancak böyle unutturabilirler ama aklý baþýnda olan kimse bu tezgaha gelmez geçmiþ olsun demirören...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yapmayýn bu türkiyede satýlmamýþ adam mý var hepsi satýlmýþ ve .... dirler sen o iþden ekmek yiyorsan ailede yidiriyorsan yazýklar olsun sana hadi sen satýlmýþsýn ailene bari helal ekmek yedir .....z galatasaray da cýkmasýn beþiktaþta hiç bir þey olmaz taraftarlar geregini yapacaklardýr bunlar her þeyi haklediyor 90 dakika bunlara küfür basacan kulaklarý cýnlayacak küfürden o zaman senden iyisi olmaz saygýlar beþiktaþ ve galatasarayý sonuna kadar destekliyorum
    size katýlmýyorum ilk devredeki bedava penaltýlar olmasa kimbilir kaç puan gerideydiniz haksýz penaltýlarda niye hakkýmýz deðildi demediniz þimdi hiç sýzlanmaya hakkýnýz yok bak ben çýkýp diyebiliyorum penaltýmýz aðýr karar diye ama unutmayýnki ayný takým geçen yýl þampiyon olmasýna ve ligin en çok pozisyona giren takýmý olmasýna raðmen 32 hafta penaltý yüzü görmedi el insaf...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý WYATT_EARP Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    size katýlmýyorum ilk devredeki bedava penaltýlar olmasa kimbilir kaç puan gerideydiniz haksýz penaltýlarda niye hakkýmýz deðildi demediniz þimdi hiç sýzlanmaya hakkýnýz yok bak ben çýkýp diyebiliyorum penaltýmýz aðýr karar diye ama unutmayýnki ayný takým geçen yýl þampiyon olmasýna ve ligin en çok pozisyona giren takýmý olmasýna raðmen 32 hafta penaltý yüzü görmedi el insaf...
    bu olay ilk devrede olsaydý bu kadar tepki çekmezdi ama bitime 6 hafta kala oluyor bunun hiçbir þekilde tedavisi olamaz ben bunda art niyet ararým saygýlar

hasan dogan biz karýþmýyoruz Oðuz Sarvan fenerbahce

sen gelde art niyet arama nasýl aramayacaksan
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý WYATT_EARP Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kayserideki maçý edu nun haksýz yere atýlmasý yüzünden kaybettik. hiç kimse çýkýpta fenerin hakký yenmiþtir demedi züðürt tesellisi gibi eduyu affettiler ama gitti 3 puan o zaman neredeydi demirören kapý arkasýndan kýskýs gülüyordu. fenerliler feryat ederken aðlamayýn emzik verelim diyorlardý, geçen haftaki hezimeti ancak böyle unutturabilirler ama aklý baþýnda olan kimse bu tezgaha gelmez geçmiþ olsun demirören...
    bravo kardeþ iyi örnek ve daha niceleri var kendilerine gelince aðlaþmasýný iyi biliyorlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu olay ilk devrede olsaydý bu kadar tepki çekmezdi ama bitime 6 hafta kala oluyor bunun hiçbir þekilde tedavisi olamaz ben bunda art niyet ararým saygýlar

hasan dogan biz karýþmýyoruz Oðuz Sarvan fenerbahce

sen gelde art niyet arama nasýl aramayacaksan
    dostum fazla eþeleme istersen sen zararlý çýkarsýn 6 hafta kala deðil biz son haftaki 8-0 larýda biliyoruz 2 yýl önceki denizli faciasýnýda o zaman sindirebildinmi bu þampiyonluðu þimdi adalet savunuculuðu yapýyorsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilk defa mý yanlýþ hakem kararý oluyor bu kadar tepki verecek??gs-fb maçýnda türkiye kupasýnda hakem katliamý vardý.o zaman neredeydi demirören?? izlememiþ miydi acaba tv den maçý??bu örnekleri çoðaltabiliriz
    sözün özü bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum fazla eþeleme istersen sen zararlý çýkarsýn 6 hafta kala deðil biz son haftaki 8-0 larýda biliyoruz 2 yýl önceki denizli faciasýnýda o zaman sindirebildinmi bu þampiyonluðu þimdi adalet savunuculuðu yapýyorsun.
    arkadaþým yanlýþ hatýrlamýyorsam denizli macýnda hakem fenere 13 dakika gol atsýn diye uzattý direkten döndü eger gol atsaydýnýz ne olacaktý olan oldu gerisi boþ saglýcakla
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Öyle veya böyle,þu veya bu maç,þu belli olduki Türkiyede hakemlik denen bir müessese yok.Herkes hakemde insandýr hata yapabilir savunmasý yapmasýn.Avrupadaki hakemlerde insan onlar neden bu kadar hata yapýp takýmlarýn kaderleri ile oynamýyorlar.Birbirimizin maçlarýný örnek göstereceðimize hata yapan hangi hakem olursa olsun karþý çýkmalýyýz.Senin hakemin kötü benim hakemim iyi mantýðýndan kurtulmalýyýz.Bu ne ya þampiyonluklarýn kaderini takýmlar ve performanslarý deðil hakemler belirler oldu.Bence en iyisi bizim lið maçlarýný yabancý hakemlerin yönetmesi.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zeytin yaðý gibi üste çýkmak diye buna denir burasý türkiye dünyanýn hiç bir yerinde bu maçýn bu þekilde tamamlanmasýna izin verilmezdi.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Öyle veya böyle,þu veya bu maç,þu belli olduki Türkiyede hakemlik denen bir müessese yok.Herkes hakemde insandýr hata yapabilir savunmasý yapmasýn.Avrupadaki hakemlerde insan onlar neden bu kadar hata yapýp takýmlarýn kaderleri ile oynamýyorlar.Birbirimizin maçlarýný örnek göstereceðimize hata yapan hangi hakem olursa olsun karþý çýkmalýyýz.Senin hakemin kötü benim hakemim iyi mantýðýndan kurtulmalýyýz.Bu ne ya þampiyonluklarýn kaderini takýmlar ve performanslarý deðil hakemler belirler oldu.Bence en iyisi bizim lið maçlarýný yabancý hakemlerin yönetmesi.
    :45: :45: aynen katýlýyorum ne zamanki iðnenin tadýný öðreniyoruz ondan sonra adalet istiyoruz. ne zamanki sivas þampiyon olur veya ikinci ligten bir takým fd kupasýnda final veya þampiyon olur o zaman derimki bizim ligimiz temiz....

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri