Konuya Etiketlenenler

Teekkur Teekkur:  0
Beeni Beeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonutan 1 ile 10 aras

Konu: Geyikli Vodafone'da ayrntya dikkat

Users Awaiting Email

Kullanc Bilgi Mens

Standart Geyikli Vodafone'da ayrntya dikkat

Geyikli reklamlar ile dikkatleri eken, Vodafone’nun kampanyasndaki hileye ynelik uygulamalar tketicinin tepkisini ekti. te kampanyann abonelerden saklanan ynleri:

Haber: Hakan GKSEL

Televizyon ekranlarnda 'geyik reklam' ile dikkatleri eken GSM operatrlerinden Vodafone’nun, kampanyas geyik kt. Reklamlarda tketiciyi yanltabilecek ifadelerle reklamlarn srdren Vodafone'un 'Geyik Kampanyas'nn ayrntlar yle:

Vodafone fatural hat abonesi iseniz veya vodafone'dan kontrl hatlarnz varsa aktif olarak kullandnz, 30 Nisan'a kadar ak tutmanz isteniyor. Gnn herhangi bir saatinde, (gece gndz yani 24 saat) Vodafone'dan alacanz 'spriz' olarak nitelendiren mesaj 30 dakika ierisinde 'geyik' yazp cevaplamak iin; mesajn geldii sre itibariyle sadece bir saatiniz olacak. stelik cretsiz dakikalar kazanmak iin atacanz mesajda 2 kontr veya bir mesaj bedelini dyorsunuz.

GECE YARISI KM ARAYACAKSINIZ?

Mesaj cevapladktan sonra hediye dakikalara (30 dk) ilikin onay SMS'i aldnzda belirtiklen sre ierisinde kontr kullanmadnz takdirde dakikalar iptal edilecek. (rnein gece yars saat 3'te aldz bir mesaj cevapladnz, kazandnz dakikalar harcamak iin sevdiklerinizi uykusundan uyandrp kallavi bir hakaret duyma ihtimaliniz var ya da hediye dakikalar aldnzda dier lkelerdeki vodafone abonesi yaknlarnz da ararsanz bedava dakikalar size salam bir fatura olarak dnebilir.)

Tketici ise u konularda yeterince bilgilendirilmiyor:

Yaynlanan reklamda, kazanlan ve kullanm zaman snrl olan hediye kontrler Tketiciye neden 'istenildiinde kullanabilir' biiminde sunuluyor?

Aramalar'n sadece yurtii aboneleri kapsad ve vodafone'u snrl olduu neden yeterince belirtilmiyor?

Ve nihayetinde bu kampanyayla aktif abone saysn tespit etmek gibi bir istatistiki veri mi elde edlmek isteniyor?

Vodafone'un mteri kaytlar ve bilgileri bu konuda yetersiz mi?

Ve merak edilen hususlardan bir tanesi de 'Geyik candr' ifadesinin alm nedir?

Mesajlar zellikle kapal telefonlara m gnderiliyor?

Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.

Kullanc Bilgi Mens

Bana birkere geldi bakada yok bekliyoruyz bakalm

Kullanc Bilgi Mens

bunlardanda baka ne beklenebilirki zaten

Kullanc Bilgi Mens

geyik diye boa reklam yapmamlar demekki geyik muhabbetiyle kandracaklar milleti..

Kullanc Bilgi Mens

Dn Banada Mesaj Geldi Baktm Ve Gldm Mesaj Sildim
    Bu Tr Aldatmacalar Bize Gelmez Kardeim Trk Telekomda yle
    100 Kontr Veriyodu, Ama Gece 10 Dan Sonra Kullanabilirsin Diyordu
    lazm Deil Kardeim Hi Kimse Menfaaati Olmadan Kimseye Bir ey Vermiyor Verse de Olmadk Zamanlar Seiliyor.Yani Bizleri Kstryorlar. htiyac Olan
    geyik Yapsn Benim htiyacm Yok.!!!!!!!

Kullanc Bilgi Mens

bana dun geldi ve hemen kabul edip 30 dakika arkadaslarmla muhabbet ettim.hemde 2 kontore.
    bence guzel bir kampanya...

Kullanc Bilgi Mens

bu boynuzlu bir kampanya oldu

Kullanc Bilgi Mens

Bana 2 defa geldi ilkinde yakaladm 15 dk konutum daha sonra sabah telefon kapalyken gelmi geyik bana darlm

Users Awaiting Email

Kullanc Bilgi Mens

Alnt bengimuzik Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    Dn Banada Mesaj Geldi Baktm Ve Gldm Mesaj Sildim
    Bu Tr Aldatmacalar Bize Gelmez Kardeim Trk Telekomda yle
    100 Kontr Veriyodu, Ama Gece 10 Dan Sonra Kullanabilirsin Diyordu
    lazm Deil Kardeim Hi Kimse Menfaaati Olmadan Kimseye Bir ey Vermiyor Verse de Olmadk Zamanlar Seiliyor.Yani Bizleri Kstryorlar. htiyac Olan
    geyik Yapsn Benim htiyacm Yok.!!!!!!!

yaw bunlar milleti geyik yapt

Kullanc Bilgi Mens

ad stnde geyik muhabetti ite bunlardanda bu beklenir baka trl yapsalar aardm zaten...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

u an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanc var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri