REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Çalınan Laptop Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sağol usta laptop zaten sıfır alınmıştı.Garantisi ve herşeyi var bakalım dedigin gibi neler olacak.İnşallah bulunurda bulunmazsada sorun degil cana gelmesinde mala gelsin

evet ustam orası öyle ama işte can sıkıyo böyle şeylerde
    aslında laptop alındığında kesinlikle hırsızlığa karşı sigorta yaptırmak lazım çünkü cep telefonundan daha revaçta bir alet laptop cep telefonunu sinyalinden bulabiliyorlar ama laptop malesef çalmaya uygun bir cihaz şu an için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gecmiş olsun hocam. inşallah bulunur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ustam orası öyle ama işte can sıkıyo böyle şeylerde
    aslında laptop alındığında kesinlikle hırsızlığa karşı sigorta yaptırmak lazım çünkü cep telefonundan daha revaçta bir alet laptop cep telefonunu sinyalinden bulabiliyorlar ama laptop malesef çalmaya uygun bir cihaz şu an için
    Evet usta çok haklısın böyle değerli eşyalara kesinlikle Sigorta yapılmalı böyle durumlarda hemen kurtarabilirz malı,ama nerden bilsin Serkan abi çalınacağını ,Cana geleceğine mala gelsin,Umarım bılunur şimdi laptoplar az buz para değil ; Tekrar tekrar geçmiş olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar dün akşam biladerin evine hırsız grmiş kendisi öğrenci istanbulda kanı bozuklar laptopu ve bir sürü seyi çalıp gitmişler.

Laptopuda yeni almıştı.Bu laptop bulunabilirmi.İstanbul polisi ilgilenmez bu tür şeylerle malum çok işleri vardır ya kardeşime hergun binlerce hırsız lık oluyor diyormuş bu olayı nasıl çözeriz fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

serkan usta beim kendime ayit diz üstü leptopumuda çaldilar ama bir türlü bulamadılar polis sordum hepsine sordum ama boş çıktılar işşallah bulunur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

serkan usta beim kendime ayit diz üstü leptopumuda çaldilar ama bir türlü bulamadılar polis sordum hepsine sordum ama boş çıktılar işşallah bulunur
    Alıntı coscos1222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gecmiş olsun hocam. inşallah bulunur
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok haklısın üstadım cana gelmesinde mala gelsin.
    Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha önceden bilgisayarın İP nosu alınmış olsaydı nete bağlanacağı zaman nerden ve hangi nomaradan bağlandığı belli olur ama kime müracaat etmek gerekir bilmiyorum,geçmiş olsun malesef hırsızlık dünyanın heryerinde sürmektedir.
    Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla üzüldüm bu olaya ama laptoplar internet bağlantısı olduğu zaman sanırım cep telefonları gibi sinyal veriyor yanlış da biliyor olabilirim ama satın aldığı firma ilgilenebilir belki bu olay ile
    Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş olsun Serkan abi,inşallah bulunur...
    Arkadaşlar hepinize teşekkurler..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bize ancak geçmiş olsun demek düşer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun kardeş.bizim yapacağımız forumda bu gibi olayları canlı tutup mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaşmak.hatta seri numaralarda verilirse bu gibi sitelerden bu tür malzeme alan arkadaşlar daha dikkatli davranır.selamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük geçmiş olsun kardeşim amacım moral bozmak değil
    ancak bulunması çok zor ihtimal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk önce En yakın Polis Merkezine giderek Evine hırsız girdiğini ve Çalınan eşyalarına tutanak tuttursun.Hırsızdan davacı ve şikayetçi olduğunu söylesin.Laptop bilgisayari ile ilgili belgelerinin bir fotokoposini Emniyetteki dosyasına konulsun.Hırsız yakalandığı zaman veya ürün arıza yaparsa laptop bilgisayar bulunma olasılığı yüksekdir.Laptop bilgisayar hangi marka ise emniyetteki tutanaklardan bir nüsha alınıp.Yetkili firmanın servisine bilgi verilmesi gerekir.
    Tekrar geçmiş olsun.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri