Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

serkan usta beim kendime ayit diz üstü leptopumuda çaldilar ama bir türlü bulamadılar polis sordum hepsine sordum ama boş çıktılar işşallah bulunur
Alıntı coscos1222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gecmiş olsun hocam. inşallah bulunur
Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Çok haklısın üstadım cana gelmesinde mala gelsin.
Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
daha önceden bilgisayarın İP nosu alınmış olsaydı nete bağlanacağı zaman nerden ve hangi nomaradan bağlandığı belli olur ama kime müracaat etmek gerekir bilmiyorum,geçmiş olsun malesef hırsızlık dünyanın heryerinde sürmektedir.
Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
valla üzüldüm bu olaya ama laptoplar internet bağlantısı olduğu zaman sanırım cep telefonları gibi sinyal veriyor yanlış da biliyor olabilirim ama satın aldığı firma ilgilenebilir belki bu olay ile
Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Geçmiş olsun Serkan abi,inşallah bulunur...
Arkadaşlar hepinize teşekkurler..