REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: csrss.exe yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 csrss.exe yardım

Arkadaşlar bilgisayarımın görev yöneticisini açtığım zaman CPU kullanımının %100 olduğunu görüyorum. CSRSS.EXE dosyası CPU'nun %90'a yakını kullanıyor. Mause'nin yan tarafındaki kum saati hiç gitmiyor. anti-virüs programı olarak Eset Smart Security var. (Güncel olarak) tarattığımda 11 adet virüs buldu ve sildi. ama hala bilgisayarım CPU kullanımı düşmedi. Sizlerden ricam format atmadan nasıl bu sorunu çözeriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bilgisayarımın görev yöneticisini açtığım zaman CPU kullanımının %100 olduğunu görüyorum. CSRSS.EXE dosyası CPU'nun %90'a yakını kullanıyor. Mause'nin yan tarafındaki kum saati hiç gitmiyor. anti-virüs programı olarak Eset Smart Security var. (Güncel olarak) tarattığımda 11 adet virüs buldu ve sildi. ama hala bilgisayarım CPU kullanımı düşmedi. Sizlerden ricam format atmadan nasıl bu sorunu çözeriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    spy sweeper adlı programla veya Trend Micro Pc Cilin Trial versiyon deneme sürümü olanla dene.çözüme kavuşacaksın sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trend Micro veya Nod 32 (en son güncel versionu) kullanmanızı öneririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim kardeşim ama gene aynı bilgisayar. yardım edin lütfen.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri