Bosna Hersek'te, yaþadýðý eve bugüne kadar 5 kez göktaþý isabet eden adam uzaylýlar tarafýndan hedef alýndýðýna inanýyor.
Belgrad Üniversitesi uzmanlarý, Radivoje Lajiç'in kendilerine teslim ettiði kaya parçalarýnýn göktaþý olduðunu doðrularken, evin üzerinde bulunduðu sahada manyetik bir çekim alanýný olup olmadýðýný araþtýrýyor.
Gornja Lamovite köyündeki evinin çatýsýný göktaþlarýna karþý çelik sütunlarla güçlendiren Lajiç'in yorumu ise çok daha farklý. Lajiç, bunun bir tesadüf olmadýðýný, uzaylýlarýn kendisini hedef aldýðýný düþünüyor. Lajiç olaylarý, "Uzaylýlar tarafýndan hedef alýndýðým açýkça ortada. Onlarý rahatsýz edecek ne yaptým bilmiyorum, fakat bunun baþka makul bir açýklamasý yok. Dünya üzerinde bir göktaþýnýn evinize isabet etme ihtimali zok zayýf ama benim evim 5 kez hedef alýndý. Bu kesinlikle kasýtlý yapýlýyor olmalý" þeklinde deðerlendirdi.
Ýlk göktaþýnýn geçtiðimiz yýl Kasým ayýnda evine isabet ettiðini belirten Lajiç, "Göktaþlarýnýn tümü, güneþli, açýk havalarda deðil, saðanak yaðýþlý havalarda düþtü. Önce bu garip görünüþlü taþlarýn ne olduðunu bilmiyordum. Fakat taþlar düþmeye devam edince Belgrad Üniversitesi'nden uzmanlar geldi ve taþlarý inceledi. Bunlarýn göktaþý olduðunu öðrendim" diye konuþtu.
Lajiç, "Uzaylýlar tarafýndan hedef alýnýyorum. Benimle oyun oynuyorlar. Bunun niçin yapýyorlar bilmiyorum. Ne zaman saðanak yaðmur yaðsa, yeniden vurulacaðým korkusuyla uyuyamýyorum" dedi.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri