REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/19 İlkİlk 12345678910111213141516171819 SonSon
183 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Next 2000 Super Plus 21.04.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar bende next ye 2000 cıs super plus var tps oto başarısız diyor 9 nisan yazılımını henüz yüklemedim çünkü cihazı yeni aldım ve açıkçası pek te kurcalamadım. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aşamaları yazzarsanız sevinirim.teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yenisi olmuyor tamam ama ......???

usb siz nrec yazılımı buldum eski 02122008 yazılımı atamıyorum err yazıyor ekranda
    kablolarda sorun yok cihaz stby de yardımcı olursanız müteşekkir olacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben kaç gündür uğraşıyorum makinem next 200 cıs super plus ama hiçbirşey çözdürmedim aynı makineden arkadaşda da var onu yükledim hepsini açıyor benim uydu açmadı neden acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kellebekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben kaç gündür uğraşıyorum makinem next 200 cıs super plus ama hiçbirşey çözdürmedim aynı makineden arkadaşda da var onu yükledim hepsini açıyor benim uydu açmadı neden acaba
    Cihazın emu yazılımını aktif ettiniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kellebekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1.inci mesajı oku işine yarayabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar emuyu aktif ettim ***leri resetledim olmadı yazılımı boot olarak bilgisayardada yükledim faydası olmadı işe yaramıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sofor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar bende next ye 2000 cıs super plus var tps oto başarısız diyor 9 nisan yazılımını henüz yüklemedim çünkü cihazı yeni aldım ve açıkçası pek te kurcalamadım. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aşamaları yazzarsanız sevinirim.teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm kosovalı bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Sayfa 10/19 İlkİlk 12345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri