Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/19 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
183 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Next 2000 Super Plus 21.04.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hoca58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türksat uydusunda kanal direk geçmiyor artı ve eksi ele oluyor diğer uydularda olmuyor neden
    bende sorun yok reset atın isterseniz yazılımdan sonra.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next 2000 cx super plus com ayar menüsünü hatırlıyamadım arka daşlar bir yardım lütfen

tamam tamam buldum pardon arkadaşlar
    yeni yazılımda usb bölümünde girişler var kırmızıya basıp 1234 tuslarsak emu kod bölümü cıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next Ye2000fta Usb Yazilimi Bulamadim Nail Yuklerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ben aksaraydan bende next ye 2000 cıs süper plus usb li usbeden atabilirmiyim var bu yazılımı atabilirmiyim ns ye 2000 cıs süper plus var onu atabilirmiyim
    Konu yavuz68 tarafından (10-04-2008 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazın next 2000 cıs süper plus USB girişli ise USB'den yazılım atabilirsin.Yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.Yazdıklarını önce bir okusaydın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adı üsütünde arkadaşlar......

:45: İyiye Degil En İyiye Sahip Olmak İçin:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle yazılımı hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Konu ile ilgili birkaç sorum olacaktı;
    1) Next 2000 YE CX-Super Plus Usb'li cihazım var. Bu cihaza ait yazılım var mı? Varsa hangisi?
    2) Yazılımı USB'den atabilir miyim? Bir sorun oluşur mu? USB'den yüklenebiliyorsa hangi adımları takip edip uygulamam gerekiyor?
    3) Cihazımda 05.02.2008 tarihli yazılım yüklü. Bilindiği gibi 05.02.2008 yazılımı ile TPS-Multivision paketi AUTO. Yeni yazilimi yüklediğim zaman yine TPS paketi AUTO olacak mı?
    4) Yazılımı yüklediğim zaman kanal listesi silinir mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.ci sayfanın en altındakı yazılımı at.usb den yukleyebılırsın.bende kanallar gitmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb yı bıl. tak programı icine at.sonra usb yi cihaza tak biraz bekle güncellensınmı dıyecek evet de o kadar.cihaz kapanıp acılacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahrazı olsun emeğin için saol

Sayfa 5/19 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri