Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 10/19 ÝlkÝlk 12345678910111213141516171819 SonSon
183 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Next 2000 Super Plus 21.04.2008 Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaþlar bende next ye 2000 cýs super plus var tps oto baþarýsýz diyor 9 nisan yazýlýmýný henüz yüklemedim çünkü cihazý yeni aldým ve açýkçasý pek te kurcalamadým. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aþamalarý yazzarsanýz sevinirim.teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yenisi olmuyor tamam ama ......???

usb siz nrec yazýlýmý buldum eski 02122008 yazýlýmý atamýyorum err yazýyor ekranda
    kablolarda sorun yok cihaz stby de yardýmcý olursanýz müteþekkir olacaðým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben kaç gündür uðraþýyorum makinem next 200 cýs super plus ama hiçbirþey çözdürmedim ayný makineden arkadaþda da var onu yükledim hepsini açýyor benim uydu açmadý neden acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kellebekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben kaç gündür uðraþýyorum makinem next 200 cýs super plus ama hiçbirþey çözdürmedim ayný makineden arkadaþda da var onu yükledim hepsini açýyor benim uydu açmadý neden acaba
    Cihazýn emu yazýlýmýný aktif ettiniz mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kellebekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1.inci mesajý oku iþine yarayabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþlar emuyu aktif ettim ***leri resetledim olmadý yazýlýmý boot olarak bilgisayardada yükledim faydasý olmadý iþe yaramýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sofor Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sagol Dostum Ama Next Ye-2000fta Usb Diye Bir Yazilim Diye Gecmiyor Hangi Yazilimi Yukleyecegimi Bilmiyorum Yazdigim Gibi Yazlimin Aynisi Yokbu Cihaza Hangi Yazilim Uyar Onu Soruyorum
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaþlar bende next ye 2000 cýs super plus var tps oto baþarýsýz diyor 9 nisan yazýlýmýný henüz yüklemedim çünkü cihazý yeni aldým ve açýkçasý pek te kurcalamadým. usb den flsh bellekle yukleyebilirmiyim ve aþamalarý yazzarsanýz sevinirim.teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm kosovalý bana yardýmcý olabilirsen çok sevinirim

Sayfa 10/19 ÝlkÝlk 12345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri