Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Next Ye2000fta Usb Yazilimi Bulamadim Nail Yuklerim
selam ben aksaraydan bende next ye 2000 cýs süper plus usb li usbeden atabilirmiyim var bu yazýlýmý atabilirmiyim ns ye 2000 cýs süper plus var onu atabilirmiyim
Konu yavuz68 tarafýndan (10-04-2008 Saat 12:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþým cihazýn next 2000 cýs süper plus USB giriþli ise USB'den yazýlým atabilirsin.Yazdýklarýndan hiç bir þey anlaþýlmýyor.Yazdýklarýný önce bir okusaydýn.
adý üsütünde arkadaþlar......
:45: Ýyiye Degil En Ýyiye Sahip Olmak Ýçin:45:
Öncelikle yazýlýmý hazýrlayan arkadaþlarýn ellerine saðlýk diyorum. Konu ile ilgili birkaç sorum olacaktý;
1) Next 2000 YE CX-Super Plus Usb'li cihazým var. Bu cihaza ait yazýlým var mý? Varsa hangisi?
2) Yazýlýmý USB'den atabilir miyim? Bir sorun oluþur mu? USB'den yüklenebiliyorsa hangi adýmlarý takip edip uygulamam gerekiyor?
3) Cihazýmda 05.02.2008 tarihli yazýlým yüklü. Bilindiði gibi 05.02.2008 yazýlýmý ile TPS-Multivision paketi AUTO. Yeni yazilimi yüklediðim zaman yine TPS paketi AUTO olacak mý?
4) Yazýlýmý yüklediðim zaman kanal listesi silinir mi?
Þimdiden çok teþekkür ederim.
Saygýlarýmla.
1.ci sayfanýn en altýndaký yazýlýmý at.usb den yukleyebýlýrsýn.bende kanallar gitmedi
usb yý býl. tak programý icine at.sonra usb yi cihaza tak biraz bekle güncellensýnmý dýyecek evet de o kadar.cihaz kapanýp acýlacak
allahrazý olsun emeðin için saol
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri