REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satfinder 2 sinyal yakalamıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 1 kısım lnb uydu sinyali 2.kısım kalite sinyalidir bu kısım yani 2. kısım çanak ayarı yapılırken uyduyu bulursa sinyal gelir uyduyu yakalamazsa sinyal gelmez ayar yaparkenmi sinyal gelmiyor sinyal gelmiyorsa uyduyu buluyormu acaba bunlara bakmak lazım arkadaşım bu cihazlar kolay kolay arıza vermez devamlı test ediyorum günlük digitürk yaklaşık 5-7 kurulum yapıyorum tüm satfinder cihazlarını test ediyorum saygılar
    Merhaba.

Çalisan bir antene takdigim zamanda ayni oluyor yani kisaca alttaki ibre hiçbir şekilde kıpırdamıyor.
    Daha once bende kullanmıştım satfinder2plus ama onda hicbir sorun yoktu fakat bu cihaz daha sıfır ilkdefa ben kullandım ama çalışmıyor malesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı nuri1849 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba.

Çalisan bir antene takdigim zamanda ayni oluyor yani kisaca alttaki ibre hiçbir şekilde kıpırdamıyor.
    Daha once bende kullanmıştım satfinder2plus ama onda hicbir sorun yoktu fakat bu cihaz daha sıfır ilkdefa ben kullandım ama çalışmıyor malesef.
    arkadaşım çalışan uydu bulma cihazını
    1- hangi uyduya takıyorsun
    2- frekansı nedir verebilirmisin
    ona göre bakalım
    saygılar
    Konu blade tarafından (18-03-2013 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri