REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: rundll32.exe dosyası hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 rundll32.exe dosyası hakkında

Arkadaşlar bilgisayarım .EXE uzantılı dosyaları tıkladığım zaman BİRLİKTE AÇ menüsü çıkıyor ve açmıyor.
    Birde masa üzerindeyken ''SAĞ CLİCK-ÖZELLİKLER'' menüsüne giremiyorum. Şu hatayı veriyor;
    C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe dosyası bulunamıyor ibaresi çıkıyor. antivirüs programı olarak spy sweeper programı kullanıyorum. Sizlerden ricam format dışında bu hataları nasıl hallederiz.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım edecek kimse yok mu? lütfen
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bilgisayarım .EXE uzantılı dosyaları tıkladığım zaman BİRLİKTE AÇ menüsü çıkıyor ve açmıyor.
    Birde masa üzerindeyken ''SAĞ CLİCK-ÖZELLİKLER'' menüsüne giremiyorum. Şu hatayı veriyor;
    C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe dosyası bulunamıyor ibaresi çıkıyor. antivirüs programı olarak spy sweeper programı kullanıyorum. Sizlerden ricam format dışında bu hataları nasıl hallederiz.
    Sisteme trojan bulaşmış büyük ihtimal windows cd niz varsa onarmanızı öneririm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşım şu küçük proğramı bilgisayarına tarat küçük olduğuna bakma marefeti büyük trojeni bulur iştee nette bul proğram şu ( Solo Antivirus 2008 - Trial Version ) sana kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birader teknik yardımda benim paylaştığım regedit dosyaları var orayı araştır o dosyaları tekrar yükle düzelir büyük ihtimalle kayıt defteri hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burayı inceleyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senden ricam o dosyalara direk girmek için link verirsen sevinirim kardeşim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizinde Sistem dosyalarınız zarar görmüş XP CD ile onarım
    deneyin olmazsa tek çare ve temiz olan FORMAT atmak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri