başın sağolsun dostum ALLAH babanın mekanını cennet eylesin inşallah sizlere de sabırlar versin kolay değil elbette ben 5 yaşında kaybetmişim babamı o yüzden acısını o kadar bilmedim ama yokluğunun acısı bile yetiyo insana![]()
başın sağolsun dostum ALLAH babanın mekanını cennet eylesin inşallah sizlere de sabırlar versin kolay değil elbette ben 5 yaşında kaybetmişim babamı o yüzden acısını o kadar bilmedim ama yokluğunun acısı bile yetiyo insana![]()
kardeş başın sagolsun allah sabırlar versin.
mekanı cennet olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
başın saolsun usta
Allah rahmet eylesin
acını paylaşıyoruz kardeşim yinede o zamana kadar beraber olmuşsun ne mutlu başın sağ olsun ..hayatta en çok istediğim şeylerden biride rahmetli babamın torununa sarıldığını görmekti ama ömrüvefa etmedi allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun üstad
usta başın sagolsun ALLAH rahmet eglesin ALLAH geride kalanlara sabır versin bol bol dua edelim arkadaşlar mekenları cennet olsun
yanıklarda iz bırakmaz
başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin arkadaşım
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar..hepinizin tek tek teşekkür ediyorum geçmişinize e rahmet diliyorum.Gerçekten bu zor günlerde ayakta durmaya çalişiyorum Canabı Allahım sabırlarını eksik etmesin...Benim gibi yakınlarını kaybeden tüm herkesede sabır versin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri