Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Turhan Çömez eski partisini suçladý.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Turhan Çömez eski partisini suçladý.

Turhan Çömez eski partisini suçladý...

AKP'nin kapatýlmasýna üzülüyorum, ama iddianamede güçlü deliller var.
    AKP Merkez Disiplin Kurulu’nun partiden ihraç ettiði Balýkesir eski Milletvekili Dr. Turhan Çömez, AKP’nin kapatýlma davasýndan büyük üzüntü duyduðunu, ancak hazýrlanan iddianamede güçlü deliller olduðunu söyledi. Ergenekon soruþturmasýnýn da bir tiyatro olduðunu öne sürdü.

ÝDDÝANAMEDE GÜÇLÜ DELÝLLER VAR
    AKP Merkez Disiplin Kurulu'nun partiden ihraç ettiði Balýkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, Türk Ocaklarý Uþak Þubesi’nin davetlisi olarak katýldýðý panelde konuþma yaptý. Konuþmasýnda AKP'nin kapatýlma davasýndan büyük üzüntü duyduðunu söyleyen Çömez, “Ben bu davanýn açýlmasýndan büyük üzüntü duyuyorum. Çünkü bunun maðduriyetini oynayacak siyasi aktörler bundan zarar görmeyecek. Býrakýn kim suçluysa halka hesap versin. Bu millet neyin doðru neyin yanlýþ olduðu görsün. Siyasi partiler sandýkta hesap vermeli. Ancak Türkiye bu davayla karþý karþýya. Sayýn Baþsavcý’nýn güçlü delilleri var. Türkiye böyle süreçlerden yara almadan çýkmalý. Türkiye Amerika ve AB’nin talimatlarýyla hareket etmemeli” dedi.

KRAVATLI ÇETELER

Ýki kilo baklava çalan çocuklarý içeri atanlarýn kravatlý çetelere müdahale etmeleri gerektiðini ifade eden Çömez, “Devlet içerisine nüfus eden çetelerin varlýðý yýllardýr biliniyor. Çeteleri anlamak için geçmiþe bakmak yeterli. NATO’nun planladýðý oyunlara bakmak lazým. Saðcýlarý öldüren silahlarla solcularý öldüren silahlarýn ayný olduðunu bilmeli bu halk. Kanlý 1 Mayýs eylemlerinde silahlarý kimlerin doðrulttuðunu, Maraþ olaylarýnda toplumu çatýþtýran otoriteyi bilmeli. Bir de kendine çete süsü vermiþ uzantýlar var. Devlet otoritesini yitirdiðinde yerine güç odaklarý çýkar. Bunu Susurluk’ta gördük” diye konuþtu.

ERGENEKON SORUÞTURMASI BÝR TÝYATRO
    Bugün gelinen noktada 8-10 aydýr devam eden bir tiyatro oynandýðýný bunun içinde Türkiye’nin de olduðunu öne süren Çömez þunlarý söyledi:

“Ergenekon diye bir oyun sahneleniyor. Sekiz aydýr iddianamesi hazýrlanmamýþ bir dava. 84 yaþýnda devletin iki koruma verdiði adam gözaltýna alýnýyor, ertesi gün pardon deyip býrakýlýyor. Birilerini gözaltýna alarak gözdaðýmý verilmek isteniyor. Bu ülkede temiz eller operasyonu yapacaklar, ellerini yüzüne sürüp aynaya bakma cesareti olanlardýr. ‘Üç çocuk yapýn’ demekle olmuyor. Benim üçüncü çocuðum Ýngiltere’den burs alabilecek mi, gemi alabilecek mi bunlarý söylemek lazým millete. Baþbakan ilk bakanlar kurulu toplantýsýnda, sayýn bakanlara ‘Birinizin yolsuzluða bulaþtýðýnýzý görürsem sizi Kýzýlay Meydaný'nda sallandýrýrým’ deseydi bugün Maliye Bakaný Unakýtan ortada bu edasýyla dolaþamazdý.”

BAKAN ÞÝMÞEK CIA'NIN YEMÝNLÝ TERCÜMANIYDI
    Türkiye’nin en zengin krom rezervlerinin Hakkari’de olduðuna dikkat çeken Çömez, “Dünyanýn en zengin çimento ham maddesi Gabar Daðý'nda, dünyanýn en zengin altýn rezervleri Van’ýn Artos Daðý'nda. Kimsenin bundan haberi yok. Avustralyalý firmalar gelmiþ taþ çekiyoruz diye ül***i sömürüyor. Yýllarca Ýngiliz Tuzu diye bor madenleri kaçýrýldý. Ben beni Ankara’ya gönderen iradeye yani halka ihanet etmedim. Ýngilizler ve Yunanlar Kurtuluþ Savaþý’nda silahla yapamadýklarýný þimdi Edirne’de çiftçiyi kendi bankalarýna borçlandýrarak 65 bin dönüm araziyi ipotek ederek yapýyor. Çünkü Türkiye tarýmda girdi maliyeti en yüksek ülke haline geldi. Çiftçi artýk arazisini satýyor. Türkiye’ye bu yýl Çin'den 40 milyon çift ayakkabý girdi. Peki bizim ayakkabý firmalarýmýz ne olacak. Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakaný Mehmet Þimþek CIA'nýn yeminli tercümanlýðýný yapmýþtýr. Bütün bunlar Büyük Ortadoðu Projesi'nin bir sonucudur. Büyük Ortadoðu Projesi Sevr’in devamýdýr. Bu proje Kürt devleti kurdurmak için hazýrlanmýþtýr” diye konuþtu.

Ensonhaber...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lütfen burayý okuyunuz..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri