Son zamanlarda bu tür epostalarla karşılasır olduk.Bu forum site hit kazansın sonra makul bir degere satılır seklinde kurulmamıştır.Bu mesaj SupersatForum International aracılığı ile symbol tarafından size gönderilmiştir. -------------------------------- Merhaba
MErhaba Forumu satın almak istiyorum benimle irtibata geçerseniz sevirnririmç
0534 **********-------------------------------- Referans Sayfası : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. IP Address: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kullanıcı Adı : ****** User ID: ******
Yani bu forumu kimsenin almaya gücü yetmez abartmıyorum yetmez ben hobim olan bir olayı para ugruna satarsam bunun bende etkisi kötü olur.
Bu forumu küstacha satın almak istiyorum vs seylerle mail ve mesaj gonderenlere bu yazım kapak olsun.Buradaki her bir birey benim kardeşim ve arkadaşımızdır.
Yeri gelince kişileri uyarıyoruz ama bu durumlar tamamen bu forumun selamati ve aile içinde kavgaların olmaması içindir.
27 temmuz 2008 de bu forum 3 yasına girecek bu zaman kadar kimseyle bir yarışa girmedik kendilerine forum imparatoru sanan kişilerlerde ben sahsım adıma muhatap olmadım.
Yukarıdaki**** olanı ben sansurledim Burası yol gecen hanı degil artık yeter oldugu için bu konuyu acmayı uygun buldum
Herkese sevgilerimle
Yer imleri