REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Küstahca teklif yapanlara!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu teklifi aldığımıza göre doğru yoldayız ve büyümeye devam edeceğiz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan kardeş öncelikle tavrından dolayı kutlarım seni.
    böyle bir zamanda paraya tamah etmeyen bir arkadaşımızı görmek bizi sevindirdi...
    siteye alıcı çıkmasınada kızmamak gerek. geçenlerde bir arkadaşımız demişti "meyve veren ağaç taşlanır" çıkacaktır böyle şeyler....
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaç para verdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu forum hep ayakta kalacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teklif yapılan yer her zaman üst seviyede olan bir yerdir o yüzden herkes almak ister ama herşeyde satılmaz, satın alınamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Son zamanlarda bu tür epostalarla karşılasır olduk.Bu forum site hit kazansın sonra makul bir degere satılır seklinde kurulmamıştır.

Yani bu forumu kimsenin almaya gücü yetmez abartmıyorum yetmez ben hobim olan bir olayı para ugruna satarsam bunun bende etkisi kötü olur.

Bu forumu küstacha satın almak istiyorum vs seylerle mail ve mesaj gonderenlere bu yazım kapak olsun.Buradaki her bir birey benim kardeşim ve arkadaşımızdır.

Yeri gelince kişileri uyarıyoruz ama bu durumlar tamamen bu forumun selamati ve aile içinde kavgaların olmaması içindir.

27 temmuz 2008 de bu forum 3 yasına girecek bu zaman kadar kimseyle bir yarışa girmedik kendilerine forum imparatoru sanan kişilerlerde ben sahsım adıma muhatap olmadım.

Yukarıdaki**** olanı ben sansurledim Burası yol gecen hanı degil artık yeter oldugu için bu konuyu acmayı uygun buldum

Herkese sevgilerimle
    Adminim gerekli cevabı vermişsin. Bizlerede, bu forumun birer üyesi olarak seni ve forumu desteklemek kalır. Kısa zamanda iyi bir yere gelen bu forum, bazılarının ağzını sulandırıyor. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU FORUMUMUZUN ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ilerlediğini belgeleyen bir tekliftir!!değeri olmayan hiç bir şeye teklif verilmeza çünkü kural böyledir demek ki forumun değerini gören ve bilen birilerinin ilgisini çekmişiz teşekkürler HAMDİ BEYE AMA BİZ KUTUMUZA GİDECEZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BU FORUMUMUZUN ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ilerlediğini belgeleyen bir tekliftir!!değeri olmayan hiç bir şeye teklif verilmeza çünkü kural böyledir demek ki forumun değerini gören ve bilen birilerinin ilgisini çekmişiz teşekkürler HAMDİ BEYE AMA BİZ KUTUMUZA GİDECEZ
    Üstat sana katılıyorum Hamdi Bey esprisi çok iyiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5 ytl çıkmasın sonunda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5 ytl çıkmasın sonunda..

yok çıkmaz en azından 36,024 üye çıkar garanti olarak teşekkürler tüm üyeler arkadaşlar ilgilerinden dolayı

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri