REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Küstahca teklif yapanlara!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Küstahca teklif yapanlara!!!

Bu mesaj SupersatForum International aracılığı ile symbol tarafından size gönderilmiştir. -------------------------------- Merhaba
    MErhaba Forumu satın almak istiyorum benimle irtibata geçerseniz sevirnririmç

0534 **********-------------------------------- Referans Sayfası : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. IP Address: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kullanıcı Adı : ****** User ID: ******
    Son zamanlarda bu tür epostalarla karşılasır olduk.Bu forum site hit kazansın sonra makul bir degere satılır seklinde kurulmamıştır.

Yani bu forumu kimsenin almaya gücü yetmez abartmıyorum yetmez ben hobim olan bir olayı para ugruna satarsam bunun bende etkisi kötü olur.

Bu forumu küstacha satın almak istiyorum vs seylerle mail ve mesaj gonderenlere bu yazım kapak olsun.Buradaki her bir birey benim kardeşim ve arkadaşımızdır.

Yeri gelince kişileri uyarıyoruz ama bu durumlar tamamen bu forumun selamati ve aile içinde kavgaların olmaması içindir.

27 temmuz 2008 de bu forum 3 yasına girecek bu zaman kadar kimseyle bir yarışa girmedik kendilerine forum imparatoru sanan kişilerlerde ben sahsım adıma muhatap olmadım.

Yukarıdaki**** olanı ben sansurledim Burası yol gecen hanı degil artık yeter oldugu için bu konuyu acmayı uygun buldum

Herkese sevgilerimle
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginc bir durum bu teklifi yapan neden kendi bir forum kurmuyor acaba bir emegin üzerine oturmaya calışıyor buda ilginc....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan hocam bu gibi maillerin gelmesi benim açımdan sevindirici bir durum çoğu kişiler bu foruma teklif getirmeleri kendilerine büyük bir kazanç kapısı olarak görmeleridir neyseki böyle bir konuma gelmekde beceri vede çalışma sonucudur forum bu derece reabet görmüş olmasıda senin eserindir forumu satın almak isteyenlerde böyle bir emeğin kolay alınabileceğini sanmasınlar uzun emekler vede çalışma ürünü olan bu forum öyle paraylan alınabilecek kadarda deyildir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan hocam bu gibi maillerin gelmesi benim açımdan sevindirici bir durum çoğu kişiler bu foruma teklif getirmeleri kendilerine büyük bir kazanç kapısı olarak görmeleridir neyseki böyle bir konuma gelmekde beceri vede çalışma sonucudur forum bu derece reabet görmüş olmasıda senin eserindir forumu satın almak isteyenlerde böyle bir emeğin kolay alınabileceğini sanmasınlar uzun emekler vede çalışma ürünü olan bu forum öyle paraylan alınabilecek kadarda deyildir
    Fatih üreki sevmem ama sarkısı varya hadi hadi hadi diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla usta forum senin..ister atarsın ister satarsın...ancak sen istemedikten sonra alıcılar hiç bişey alamaz....bana kalırsa alıcılar vBulletin şirketine başvurup lisanslı vBulletin programı satın alıp kendi forum sitelerini kursunlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fatih üreki sevmem ama sarkısı varya hadi hadi hadi diye
    Ozaman ibrahim tatlısesde şarkıyı yorumlamış tamda teklifi yapan kişilere yönlendirme olacak tarzdan hazırlanmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forum herkesin dilinde dostum teklif alman normal bekle derim
    en az bir yahho kadar parası olan varsa görüşelim neden olmasın
    maden kendine güvenen firmaler varsa görüşek ekip olarak burdayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla usta forum senin..ister atarsın ister satarsın...ancak sen istemedikten sonra alıcılar hiç bişey alamaz....bana kalırsa alıcılar vBulletin şirketine başvurup lisanslı vBulletin programı satın alıp kendi forum sitelerini kursunlar....
    Evet vbulletinden lisans almaları lazım kurmaları için ayrıca belli süre lazım.Hazıra konmak kolaydır
    Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forum herkesin dilinde dostum teklif alman normal bekle derim
    en az bir yahho kadar parası olan varsa görüşelim neden olmasın
    maden kendine güvenen firmaler varsa görüşek ekip olarak burdayız
    Yok ben böyle iyiyim fazla para bozar bizi
    Konu Admin tarafından (11-04-2008 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emek kardeşlik arkadaşlık parayla ölçülmez ama bunlar anlamıyorlar sayın adminim takma kfana gülüp geçecen bu tür şeylere hepimiz gurur duyuyoruz seninle ve sitemizle saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan usta bizde senden memnunuz
    teşekürler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri