REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Super Plusu Olan Herkes Okusun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Super Plusu Olan Herkes Okusun

Doktordan alıntıdır.....

YENİ DÖNEME GİRDİK arkadaşlar yaklaşık 45 günlük bir altyapı değişiklik çalışması var,gördüğününüz ve görmediğiniz yüze yakın değişiklik var...öncelikle
    1)kart okuma altyapısı değişti..:yasal kartlardaki kart bilgisi okuma update vb sorunu en üzt düzey hallolacak şu anki yazılım uuzn süre yazılım verilmediğinden iletildi,bilhassa CRYPTOWORKS EN HASSAS olunan konu şu anki sorunlar dt nin yeni kampanyasıyla ilgili bir çalışmadan dolayı madur olunmaması için crypto bölümü bitmedi,kART ALTYAPI ÇALIŞMASI 2 AY ALIR İLK OLARAK CRYPTOWORKS yasal düzelecek..
    2)mantıken auto datası alınan tüm ırdeto 2 ler şu anda altyapıda yani artık yazılımlara sadece 1 *** dizesiyle hepsi mümkün,*** dizesi bizim işimiz değil,ama artık günlük yazılım bile verilebilecek..
    3)aynı anda 100 den fazla bölüme el atılınca çok düzenli ve 10 senelik altyapı sallandı sorunlar olacak sizlerin yardımıyla çözümlerde..
    4)lütfen arkadaşlar bu ilk ana test yazılımı dememi bekleyin ve bugları bildirin çözelim bunlar ara yazılımlar
    5)500.000 cihaz satılmış
    eskilerle 1 milyon hala görüntü sorunu diye yazan bazılarına sesleniyorum ARKADAŞIM GİDİN BAŞKA CİHAZ KULLANIN YADA AYAR YAPMAYI ÖĞRENİN SİZLE UĞRAŞAMAM..evet tümü sorunlu ALMAYIN. yada alın o sorunlu dediğiniz cihazı 50 tanede iyi dediğinizi getirin BEN SİZE HERKESİN önünde 3-4 tv de show yapmaya hazırım söyleyecek atacak bi bok kalmayınca görüntü sorunlu diyenler artık bıktırdı son sözüm GERİ VERİN..
    6)soft cam kullanılabilinir,ama 2. bir editör verilecek (verildi anlatılacak) ve kendiniz evde kendi özel dosyalarınızı atabileceksiniz....*** bölümğndeki tüm ***leri kendiniz yaratabileceksiniz(softcam tembellere özel sevenlere özel ) bu sayede elinize biryerden bir *** geçerse kendiniz atabileceksiniz..
    bunla ilgili anlatımlar vb ilk ana tetst yazılımında verilecek
    7)daha birçok şey hazırlanıyor
    8)saçma sapan sorunlar e hakaretler de bulunulmassa gine sizden gelen isteklerinde eklendiğini göreceksiniz.
    9)wireless share(kablosuz kart paylaşım) aparatlarını inşallah siz arkadaşlarıma maliyet fiatından temin ettirtmek için çalışıyorum..buda çok işinize yarayacak
    10)konan autolar aslında cihazı 10 kat yavaşlatırdı,en az hasarla bu kadar oluyor,lütfen hazır kanal datalarını kulllnırken dikkat edin ve en iyi yolun arada sıfırlayıp yeniden taratmak olduğunu unutmayın ve en önemli ricam bu kadar uğraşı içinde basit sebeplerden madur olan arkadaşlara yardımcı olmanız..
    11)2500 yazılımını vermedim çünkü bu yazılımlarda sorun çıkarsa arkadaşlar o kadar uyduyu tekrar programlayacak hazır sadece bunu bilin,2000 hd yazılımı 10 gün önce hazırdı o yazılımda daha fazla değişim var bu hafta içi test yazılımı verecem..
    12)herkese yardımları ve anlayışından dolayı teşekkür ediyorum ve şunu unutmayın destek firmanın mal satışıyla artacak ve sürecek cihazlarını kötüleyen,karalayan yada bağıranlar ,bu yaptığınızla sadece bindiğiniz dalı kesersiniz,ne kadar birlik olunur ve korunursa o kadar ileri gidilir..ben kimsenin uşağı değilim ve next müşterileri değil NEXT kullanan herkes için eldeki imklalarla çalışırım herhangi bir modelin kullanıcısı benim akrabam değil,ama birileri kalkıp bana yaptıklarımdan ötürü sövmeye kalkarsa ve diğerleride desteklerse o zaman bende hakedenler çalışırım BUNU ASLA UNUTMAYIN saygılar
    Konu Simba tarafından (10-04-2008 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep destek tam destek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılarınızın devamını dileriz başka ne denir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doktor harbidende doktor..gayretinden dolayı teşekkür ederim.
    hasseten f47xfenerli yede...
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediğim gibi Günlük yazılım bile çıkabilir,Source kodlar elinde olan bi adam yazılımın işleyişini bile değiştirir..

Next kullanıcısını koruyor ve @doktor arkadaşımızda insanlar için elinden gelenin daha fazlasını yapıyor helal olsun onlara..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yükselen değer next.Helal olsun.İnşallah bazılarıda görüyordur!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme icin teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazıları umarım anlamıştır bu yazıyı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladığım kadarıyla makinanın eksiklerini yazamayacaz...
    ----nedense makinada gördüğümüz eksikleri yazınca başka bir firmanın adamıymışız gibi savunmaya geçiliyor.....ben evimde 10 yıldır uydu cihazı kullanan bir vatandaşım,,(teknoloji cahili değilim)
    ----eksikleri yazmak b*k atmaksa ben atıyorum...--
    ----makinamdam: şu an scart-rf-tost çıkış olmak üzere üç şekilde video çıkışı alıyorum...görüntü bir türlü daha önce kullandığım cihazlar gibi değil..yani orta düzeyde..(diğer olumsuzlukları saymıyoruz...)
    ------memnun değilseniz verin değiştirin demiş,,öyle kolay değişim yapılıyor ya türkiyede..!!!
    ----eleştiri olamadan,,artılar - eksiler söylenmeden olurmu..?...o zaman forumların--açılan konuların ne anlamı kalır.....(tabiki hakaret etmeden,adam gibi eleştirmekten yanayım)
    ---------yeni yazılım hayırlı olsun,bütün next kullanıcılarına----
    ----------.selametle-----
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladığım kadarıyla makinanın eksiklerini yazamayacaz...
    ----nedense makinada gördüğümüz eksikleri yazınca başka bir firmanın adamıymışız gibi savunmaya geçiliyor.....ben evimde 10 yıldır uydu cihazı kullanan bir vatandaşım,,(teknoloji cahili değilim)
    ----eksikleri yazmak b*k atmaksa ben atıyorum...--
    ----makinamdam: şu an scart-rf-tost çıkış olmak üzere üç şekilde video çıkışı alıyorum...görüntü bir türlü daha önce kullandığım cihazlar gibi değil..yani orta düzeyde..(diğer olumsuzlukları saymıyoruz...)
    ------memnun değilseniz verin değiştirin demiş,,öyle kolay değişim yapılıyor ya türkiyede..!!!
    ----eleştiri olamadan,,artılar - eksiler söylenmeden olurmu..?...o zaman forumların--açılan konuların ne anlamı kalır.....(tabiki hakaret etmeden,adam gibi eleştirmekten yanayım)
    ---------yeni yazılım hayırlı olsun,bütün next kullanıcılarına----
    ----------.selametle-----
    O kural yani yukarıdaki alıntı yazılan sözler o forumu ilgilendirir Bu forumu baglamıyor nedeni ise adı ustunde alıntı mesajı ve yetkilisi böyle sey yazmış aslında herkes eleştiriye acık olmak zorundadır birşeyin eksigini belirtmek o markayı zedelemez aksine daha ok ileriye getirir ama o denilen yani alıntı yazılan sey burada geçmez tabi ileri boyutu olmadıgı sürece

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri