Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Nokia 46 Milyon Hatalý Bataryasýný Toplatýyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Nokia 46 Milyon Hatalý Bataryasýný Toplatýyor

Mobil telefon üreticisi Nokia, 2005-2006 yýllarýnda ürettiði 'BL-5C' modeli bataryalarýnda hata tespit etti.

Finlandiyalý firma, sattýðý 300 milyon civarýndaki cep telefonunda bulunan bu bataryanýn yaklaþýk 46 milyonunun hatalý olduðunu saptadý. Þarj halindeyken aþýrý ýsýnan ya da konuþma anýnda ýsýnýp yerinden oynayan bataryalarýn deðiþimi, internet üzerinden de yapýlabilecek.

Bunun için 'http://batteryreplacement.nokia.com' web adresine girerek bataryanýn arkasýndaki 26 haneli numarayý yazmak yetiyor. Kiþisel bilgilerinizi yükledikten kýsa süre sonra, firma yeni bataryayý bir özür mektubuyla gönderiyor. Ýnsan hayatýný riske eden bataryalar, Nokia'nýn 52 farklý telefon modelinde kullanýlmýþ.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Arkadaþlar belki bu konu daha öncedende verildi ama bu biraz daha farklý zira siteye girip pilinizin üzerindeki seri numarayý yazýyorsunuz tutuyorsa adres kabul ekraný çýkýyor dolduruyorsunuz nokia pilinizi evinize yolluyor..
    bu olayla ilgili forumda daha önce iki konu yayýnlanmýþ aþaðýda lingler mevcut ayný konu ama bir fark var nokia pilleri artýk adresinize yolluyor o yüzden konuyu bir daha güncellemek istedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bende inanamadým ama piller bugün geldi 2 adet n70 telefon için web sayfasýndan form doldurmuþtum ve bugün piller direk olarak üretici firmadan dhl ile evime kadar geldi...
    bilginiz olsun diye yazdým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla bende inanamadým ama piller bugün geldi 2 adet n70 telefon için web sayfasýndan form doldurmuþtum ve bugün piller direk olarak üretici firmadan dhl ile evime kadar geldi...
    bilginiz olsun diye yazdým
    evet arkadaþým bende formu doldurup e-mail atmýþtým.bir hafta sonra batarya kargoyla evime teslim edildi.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

thank's

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi akþamlar bende nokiya pil haberini okudum ama yabancý dilim olmadýgý için verilen yerde ki yere 26tane rakamý yazdým ama aclan yerde ne yapýlacagýný anlayamadým 26 rakamý yazdýktan sonra karþýma gelen sayfada þunlar yazýyordu
    Product Advisory: Nokia BL-5C battery

Your battery is not among those manufactured by Matsushita between December 2005 and
    November 2006 and your battery will not be replaced.

Thank you for checking your battery.

bunun türkce anlamý nedir ve bendeki pilde hatalýsa ne yapmam lazým bir yardýmcý olursanýz sevinirim sizlere kolay gelsin yardýmlarýnýzý bekliyorum sagolun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri