Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: adsl şifresi unutulursa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adsl şifresi unutulursa

yardım istiyorum sayın ustalar,ben adsl şifremi ya unuttum yada değiştirildi bir türlü internete bağlanamıyorum, adsl modemim geek Q 31 hızlı kurulum yapıyorum bir türlü yanıp sönen ışık devamlı yanmıya başlamıyor, eski şifreyi girdiğimde devamlı ışık yanıyor bukez de sitelere bağlanamıyorum. ayrıca modem testi yaptığımda kullanıcı veya parola testi başarısız diyor, ne yapmam gerekir, telekoma gidersem acaba yeni şifre verirler veya enson kullandığım şifreyi bana bildirirlermi yol gösterirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    yardım istiyorum sayın ustalar,ben adsl şifremi ya unuttum yada değiştirildi bir türlü internete bağlanamıyorum, adsl modemim geek Q 31 hızlı kurulum yapıyorum bir türlü yanıp sönen ışık devamlı yanmıya başlamıyor, eski şifreyi girdiğimde devamlı ışık yanıyor bukez de sitelere bağlanamıyorum. ayrıca modem testi yaptığımda kullanıcı veya parola testi başarısız diyor, ne yapmam gerekir, telekoma gidersem acaba yeni şifre verirler veya enson kullandığım şifreyi bana bildirirlermi yol gösterirseniz sevinirim.
    Arkadaşım yakın zamanda modeminin üzerinde reset yaptıysan modeminin hafızasındaki şifre silinmiştir.İçine girip tekrar şifreyi yazman ve kaydetmen gerekir.Eğer böyle bişey yapmadıysan ADSL destek hattını ara ordan sana şifreni verirler.444 0 375 i ara.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ,biraz sonra dediğinizi yapıp,sonuçtan sizi haberdar etmeye çalışacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler umsado dediğinizi uyguladım ve ve sorunumu çözdüm,elin dilin dert görmesin inşallah,çok sağol dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler umsado dediğinizi uyguladım ve ve sorunumu çözdüm,elin dilin dert görmesin inşallah,çok sağol dostum.
    Sorununun halolmasına çok sevindim.Biz yardım için burdayız dostum herzaman çekinmeden sorun bildiğimiz bir şeyse elimizden geleni yaparız.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri