Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Varmı böyle bir ceza!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Varmı böyle bir ceza!

Suudi Arabistan'dan Allah'a küfretmele suçlanan Türk berbere inanılmaz ceza!

Cidde’de berberlik yapan Sabri Boğday’a komşusunun “Allah’a küfür etti” iftirası üzerine idam cezası verildi. Çaresiz eşi Muazzez Boğday “Ne olur Sabri’yi kurtarın. Beni dul, oğlumu yetim bırakmayın” diye feryat ediyor.

Hatay’dan 11 yıl önce Suudi Arabistan’ın Cidde kentine giderek berber dükkanı açan Sabri Boğday (31) ile Mısırlı terzi komşusu arasında geçen yıl tartışma çıktı. Mısırlı tartışmanın ardından Suudi polisine “Bu adam Allah’a küfür etti” diye ihbar edince Boğday tutuklandı. 13 ay süresince 8 kez duruşmaya çıkarılan Boğday’a başı kesilerek idam cezası verildi. Genç berbere iftira attığı belirtilen Mısırlı terzi ise ortadan kayboldu. Birkaç gün önce bir cezaevi personeli Boğday’a elindeki telefonu uzatarak “Başını keseceğiz. Ailenle vedalaş” dedi. Bu sözler üzerine şoka giren Boğday eşine telefon ederek durumu anlattı ve vedalaştı.

Kocamı kurtarın

Eşinden gelen telefon üzerine gözyaşlarına boğulan Muazzez Boğday (26) başta Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan olmak üzere tüm yetkililerden yardım istedi. Genç kadın başlarına gelenleri şöyle anlattı: “Eşim tutuklanınca Suudi Arabistan’daki ağabeyim yanıma gelerek beni Türkiye’ye gönderdi. 16 aylık oğlum Süleyman babasını hatırlamıyor. Sabri 11 yıldır orada yaşıyordu. Oraların kurallarını çok iyi biliyor. O asla küfür etmez. Etse bile Allah’a küfür etmez, çünkü bunun cezasını bilir. Devlet büyüklerimize sesleniyorum. Ne olur Sabri’yi kurtarın. Beni dul, çocuğumu yetim bırakmalarına izin vermeyin.”

Temyize başvuran Boğday’ın 15 gün sonra duruşmaya çıkması bekleniyor.
    Avrupalı vatandaşa böyle bir ceza verilse, ülkesi, vatandaşları, medya dünyayı ayağa kaldırır. Ama bizim hükümetten bir ses yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım başbakanlarımız bakanlarımız ve cumhurbaşkanımız bu saçmalıklara dur derler fazla dozajı aşma dostum sinirleniyorsan kendi kendine söylen buraya yazamazsın burası bir forum sonuçta herkes okuyor şimdilik sadece mesajını düzeltiyorum bi daha ki sefere ceza alırsın!!! UMUTER
    Konu umuter tarafından (11-04-2008 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BEN 3 YIL ADANADA OTURDUM ORADA BU TÜR KÜFÜR ÇOK EDİLİYOR aslında çok yanlış bir küfür en basit şeylerde bile hemen ALLAH ını kitabını deyip başlıyorlar küfür etmeye o yüzden bu küfürlerde hiç hoş değil!!! insan biraz dilini tutmasını bilmeli

o vatandaşımıza gelince elbette idam cezasına çarptırılması için şahitlerinde olması lazım çünkü belki o kişi öfkesinden iftira atmış ta olabilir bunu görenler varsa şahit olmalı diğer türlü sadece bir kişinin demesiyle idam cezası da ağır bir ceza olur yani!! çünkü zina da bile en az dört şahid gerekebiliyo hemde olay anında görmeleri şartıyla o yüzden hemen karar vermek yanlış olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım engellenir.bir insanın kafası kesilir mi?bunu yapanlar yada yaptıranlar müslüman olamazlar.islamiyet bu değil.bu ve bunun benzeri cezalar islamiyete leke sürmektedir.her şuçun bir cezası olmalı ama bu kadar ağır olmamalı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri