REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İnternet kullanıcıları için tarihi karar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkes siz gibi düşünüyorsa zaten yapacak bir şey yok. Kamuoyu baskısı diye bir şey var var. Herkes telekoma dilekçe yağdırsın bakalım ne oluyor? Şunu söylemekte yarar var. Ben internet kullanıcısıyım fakat telefonum yok. Neden yok diye hiç düşündün mü?
    benim bu konu hakkında uğraşmadığımımı sanıyorsun. edliyelerde tuketici mahkemelerinde tuketici koruma derneklerinde hiç koşturmadığımımı sanıyorsun.. en az sen kadar bende bu işin içindeyim. benim burada demek istediğim milleti karamsarlığa sokmak değil. ne yazıkki devletin GEVŞEKLİĞİNİ göz önüne sermek.o bahsettiğim kamuoyu baskını yapanlardan biriyim. ama bana şunun cevabnını ver. ne zamandan beri süren mahkemeler neden sana veya 3 - 5 kişiye uygulanıyorda diğer milyonlarca telekom mağduruna uygulanmıyor. cevap verirsen sevinirim. sabit ücret uygulamasına en az sen kadar karşıyım. yanlış anlaşılmasın söçzlerim..

yaşınızın 53 olduğunu şimdi gördüm. senli benli konuştuğum için kusura bakmayın.
    Konu MUTAF tarafından (12-04-2008 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri