REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: arçelik- beko cihazların soru ve sorunları burada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arcelik 500D CI L5.81 emu yazılım ve loader programı lazım varsa gönderirseniz sevinirim !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sertac Nickli Üyeden Alıntı
    Arcelik 500D CI L5.81 emu yazılım ve loader programı lazım varsa gönderirseniz sevinirim !!!
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın admin as600fta için yazılım yokmu acaba biraz yabancı olduğum için soruyorum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim beko 520 cihaza yazılım atım ama uydu taraması esnasında 3-4 uydu tarayınca ekran sapıtı ekran normale döndüğü zaman kanaların numaraları duruyor ama kanalar yok oluyor şaşırmış vaziyeteyim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar günaydın bana yardımcı olabilecek bu konu hakında bilgisi olan bir vatandaş yokmu acaba bu sitede enazından ilgilenen her türlü fikre açığım teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rayo Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim beko 520 cihaza yazılım atım ama uydu taraması esnasında 3-4 uydu tarayınca ekran sapıtı ekran normale döndüğü zaman kanaların numaraları duruyor ama kanalar yok oluyor şaşırmış vaziyeteyim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
    Cihazını reset at yeniden kanal taraması yaptır.Veya cihazına güncel kanal listesini yükleyin.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arçelik

arkadaslar bende arçelik 500d cı cihazın master şifresi lazım cihazımı acamıyom pınkodunu unutmusum yardımcı olurmusunuz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2606 dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

510DCI hakkında

Merhabalar.Bu siteye ilk mesajım olacak bu.Benim bir sorunum var yükleme ile alakalı.Toshiba laptop kullanıyorum.Seri port çıkışı olmadığı için FTDI marka USB to RS232 aldım.Yani çevirici adaptör.Receiverım Arçelik510DCI.Tüm bağlantılarımı yaptım.Downloaderdan yüklemeye başlıyorum.Fakat yükleme esnasında receiverın önündeki rakam 60 yada 62 lere geldiğinde yüklemeyi kesip receiverı acıyor.Downloaderda şöyle bir mesaj çıkıyor.''Send pocket but can't receiver ack!''Yani yazılım atamıyorum.Aynı işlemi sat editor ile daha kısa dosya olan kanal yüklemede yaşamıyorum.Kanalları yavaşda olsa atıyor.Bir saptamam oldu;normal bilgisayara göre downloader cok daha yavaş çalışıyor.Ben downloader yavaş calıştıgı için yüklemeyi yarıda kestiğini tahmin ediyorum.Bunu hızlandırmanın bir yolu varmı?Yada benim bilmediğim başka bir problemmi var?Bu bağlantıyı nizami kurmama yardım ederseniz yada bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen mecburi usb ceviri kullanıyorsun usb ceviriciler cogu cihaza yazılım atmamakla birlikte bazı cihazlarda atarken hata vermekte ki hata vermese bile laptop da ne kullanırsan kullan pc göre agır bu yazılım atarken daha bariz gözüküyor şimdi baska bi sebbede aynı yazılımı ve loader pc indir ordan dene aynı hata varmı aynı loader aynı dsoya ok sana ona göre bişiler anlatmaya calısayım daha emin olurum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri