Arcelik 500D CI L5.81 emu yazılım ve loader programı lazım varsa gönderirseniz sevinirim !!!
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arcelik 500D CI L5.81 emu yazılım ve loader programı lazım varsa gönderirseniz sevinirim !!!
sayın admin as600fta için yazılım yokmu acaba biraz yabancı olduğum için soruyorum teşekkürler
arkadaþlar yardýmcý olursanýz sevinirim beko 520 cihaza yazýlým atým ama uydu taramasý esnasýnda 3-4 uydu tarayýnca ekran sapýtý ekran normale döndüðü zaman kanalarýn numaralarý duruyor ama kanalar yok oluyor þaþýrmýþ vaziyeteyim yardýmcý olacak arkadaþlara teþekkürler
arkadaþlar günaydýn bana yardýmcý olabilecek bu konu hakýnda bilgisi olan bir vatandaþ yokmu acaba bu sitede enazýndan ilgilenen her türlü fikre açýðým teþekürler
arkadaslar bende arçelik 500d cý cihazýn master þifresi lazým cihazýmý acamýyom pýnkodunu unutmusum yardýmcý olurmusunuz
2606 dostum
Merhabalar.Bu siteye ilk mesajým olacak bu.Benim bir sorunum var yükleme ile alakalý.Toshiba laptop kullanýyorum.Seri port çýkýþý olmadýðý için FTDI marka USB to RS232 aldým.Yani çevirici adaptör.Receiverým Arçelik510DCI.Tüm baðlantýlarýmý yaptým.Downloaderdan yüklemeye baþlýyorum.Fakat yükleme esnasýnda receiverýn önündeki rakam 60 yada 62 lere geldiðinde yüklemeyi kesip receiverý acýyor.Downloaderda þöyle bir mesaj çýkýyor.''Send pocket but can't receiver ack!''Yani yazýlým atamýyorum.Ayný iþlemi sat editor ile daha kýsa dosya olan kanal yüklemede yaþamýyorum.Kanallarý yavaþda olsa atýyor.Bir saptamam oldu;normal bilgisayara göre downloader cok daha yavaþ çalýþýyor.Ben downloader yavaþ calýþtýgý için yüklemeyi yarýda kestiðini tahmin ediyorum.Bunu hýzlandýrmanýn bir yolu varmý?Yada benim bilmediðim baþka bir problemmi var?Bu baðlantýyý nizami kurmama yardým ederseniz yada bana yardýmcý olursanýz çok sevinirim.Þimdiden teþekkür ederim.
sen mecburi usb ceviri kullanıyorsun usb ceviriciler cogu cihaza yazılım atmamakla birlikte bazı cihazlarda atarken hata vermekte ki hata vermese bile laptop da ne kullanırsan kullan pc göre agır bu yazılım atarken daha bariz gözüküyor şimdi baska bi sebbede aynı yazılımı ve loader pc indir ordan dene aynı hata varmı aynı loader aynı dsoya ok sana ona göre bişiler anlatmaya calısayım daha emin olurum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri