REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: ustalara danisayim dedim akıl verin ustalar pls

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ustalara danisayim dedim akıl verin ustalar pls

ustalarim bede sunny 9085 car buna hw si tutan kaon yazilimi atsam olurmu benim makinam sunny 9085cdi hw 1a.01.A5 buna kaonun KSC-e620z modelli 1A.01.A5 hwli programını yuklesem sorun olurmu veya risk varmi ayrıca olursa kayıtlı kanal sıram silinirmi bastan kanalları ayarlamam gerekirmi...

simmdiden çok tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birbirine uyumlu cihazlar kanal listen silinmez ***leri resetlemen gerekiyor sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani ustam loader fln deniliyo hiç birsey yapmadan direk yuklesem olurmu hw tutuyor ama degisik marka yazilimi kaon yazılımı atacam sunny cihazıma ondan dolayı korkuyorum cihaz çökerse diye
    Konu ahmetgen tarafından (17-04-2008 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetgen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani ustam loader fln deniliyo hiç birsey yapmadan direk yuklesem olurmu hw tutuyor ama degisik marka yazilimi kaon yazılımı atacam sunny cihazıma ondan dolayı korkuyorum cihaz çökerse diye
    Bi sorun olmaz ama tekrar kaon a dönmek isterseniz dönüş loaderini ve yazılımı kullanmanız gerekiyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ahmet gen neden cıhazınıza kaon anımasyonlu cıhazın yazılımını yuklemek istıyorsunuz?elinizdeki cıhazın zaten kendi yazılımı mevcuttur onu yukleyınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun yazilimi tpsleri acmio bulamadim yazilimini bildiginiz yerde varmı 9085 yazilimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetgen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunun yazilimi tpsleri acmio bulamadim yazilimini bildiginiz yerde varmı 9085 yazilimi
    Şu an için yeni yazılım yok bekliyoruz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri