Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Motorine tarihi zam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Motorine tarihi zam

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Motorine tarihi zam

Yüksek benzin fiyatlarından bunalarak dizel araçlara yönelen tüketicinin son gelen zamlarla iyice ***fi kaçtı.

Son olarak dün motorine son dönem tarihinin en büyük zamlarından biri gelirken, fiyatlar bir anda yüzde 5 arttı. Motorinin pompa fiyatı İstanbul'da 2.96 YTL'ye yükseldi.

Suya gizli zam yapıldı

Uluslararası borsalarda petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş ve dolardaki artış yine tüketiciyi vurdu. Geçen hafta benzine gelen zamların ardından bu hafta da motorin nasibini aldı. Motorin fiyatlarına bir günde 13-14 YKr zam gelirken, fiyatlar da 3 YTL'ye dayandı. Böylece benzin ve motorin arasındaki fiyat farkı iyice daraldı.

Motorine yılbaşından bu yana gelen zam yüzde 16.7 oldu. Benzine ise aynı dönemde yüzde 5.8 zam yapıldı. Böyle motorin fiyatı 2.52 YTL'den 2.96 YTL'ye, benzin fiyatı da 3.11 YTL'den 3.30 YTL'ye tırmandı.

Benzin fiyatı motorine göre şu anda yüzde 11.5 daha pahalı. Bu oran yılın başında yüzde 23.4 seviyesindeydi. Benzin ile motorin arasındaki fark giderek daralırken, bunun acısını da motorin ucuz olduğu için benzinli yerine dizel araç alanlar çekiyor. Türkiye'de dizel araç pazarı yüzde 50'nin üzerinde bulunuyor.
    Konu kucer06 tarafından (12-04-2008 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumsuz...
    yalancı bahar bitti artık..
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet üstadım yalancı bahar bitti.Bence şimdiye kadar ülkenin önemli kuruluşları satılıp satılıp gün kurtarıldı ama artık onlarda bitiyor gibi.Allah sonumuzu hayır etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların yapacağı ülke ancak bu kadar olurdu ve sonu geldi işte.
    enflasyon dediler işte benzin fiyatı enflasyonun en büyük etksi yalancılar utanmadan birde enflasyon yüzde onların altında diyorlar benzin kaçken iktidar oldular şimdi kaça işte sana gerçek enflasyon.
    fiyatlar ucuzlamış elbette ucuzlar milletin alım gücü bitti ,azaldı demiyorum bitti ancak insanlar karın tokluğuyla uğraşıyorlar nerde yeni beyaz eşya alacak güc alım olmayınca elbette fiyat düşecek çünki başka nasıl satacaklar.
    bunlar hiçmi esnafın içine çıkmıyorlar çıkıyorlar tabiki kendi şakşakçılarının yanlarına gidiyorlar 2 de kamera tamam herşey harika.
    işte en son mazot kamyoncunun otobüscü esnafının tek geçim kaynağı kamyonlar ve otobüsler zaten müşteri yoktu birde bu mazot fiyatı gelde bunlar yaşasın.
    ama adam öyle kurnazki şimdi kapatma davasını ortaya atıp bu halkın duygularıyla öyle güzel oynuyorki cahil evet cahil halkta bunlara inanıp yerel seçimde bakalım daha başımıza neler getirecekler.
    son seçimd ebu kadar halk meydana indi sonra kendini mağdur gösterip halkın oylarını kapmadılarmı bu halk yine verir.
    bence yüzde 5 de az çünki ben çok şükür iyi kötü karnımı doyuruyorum aç kalanlar işsiz kalanlar bunlara götürüp oy veriyorlar iyice zam yapsınlar bu defa sürünsün o oy verenler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende dizel araç var ekonomik diye almıştım ama şimdi yalanmış dedikleri gibi bahar bitiyor cehennem sıçağı geliyor
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım millet nereye kadar dayanacak diyecek bişi bulamıyorum valla pes doğrusu
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MOTORİN ZAMMI A.B EMRİ

Motorine tarihi zam
    aman efendim ne gam
    A.B ..ıçımıza girmek ister
    Saçımızı başımızı yolmak ister
    Umurundamı adamların
    Türk sün diye soymak ister
    Konu huseyinkursat tarafından (12-04-2008 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar insanla alay ediyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bem çifçiyim traktörle bu gün çift sürdüm peki
    motorine zam gelirse ben nasıl o ürünü kaldırırım eğer senede 6 defa pulluk vuruyorsam bu yarı yarı düşer
    ve mahsül de bi o kadar azalır kendileri bilir zaten alışmışız
    bir ekmeğe ve kuru soğana böyle devam etsinler aferim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bem çifçiyim traktörle bu gün çift sürdüm peki
    Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    motorine zam gelirse ben nasıl o ürünü kaldırırım eğer senede 6 defa pulluk vuruyorsam bu yarı yarı düşer
    ve mahsül de bi o kadar azalır kendileri bilir zaten alışmışız
    bir ekmeğe ve kuru soğana böyle devam etsinler aferim

ZATEN ONLARIN İSTEDİĞİ DE O DEĞİL Mİ??+köylüyü ve küçük esnafı bitirip milleti banka tefeci kapılarında dilenci yapmak değil mi___??

geçen hafta pirinç fiyatlarına%100 ila %130 civarında zam yapıldı bir anda peki bu hükümetin sanayi ve ticaret bakanlığı,ekonomiden sorumlu bakanlığı,tarım ve köyişleri bakanlığı yok mu?? çıkıp ta hiç biri de sormuyor mu "KARDEŞİM BİZ EKONOMİ POLİTİKASI UYGULUYORUZ ENFLASYON %10 SEVİYELERİNDE SEYREDERKEN SİZ NE AKLA HİZMET %100 ZAM YAPIYORSUNUZ!!!" demiyor mu acaba neden bu kadar vatandaş mağdur ediliyor !!! yeter artık yaaa bu kadar da adilik olmaz ki millet yiyecek ekmeğini zor buluyo zaten ama eğer bir dellenirse bu halkı kimse tutamaz onu da bilsinler çok sabırlıdır türk halkı ama sabrın sonu geldiğinde kesinlikle engel tanımaz önünde !!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri