var arkadaş usbnin yazılı olduğu bölüm girişler bölümüdür zaten oraya usb yazan yere gel ordayken kırmızıya bas 1234 yaz emu aktif olur ordan tüm seçenekler açık konuma getir
baktınmı
arkadaşım menüye bas usb olan yere gel kumandadan kırmızı tuş şifre 1234 gir *** giriş gelecektir kolaygelsin.....
ArkadaŞlar Next Fta 2000 Usb Lİ Ye Son Yazilimi Attim HerŞey Normal Ama Kumandanin Bazi Kanal TuŞlari ÇaliŞmadi Eskİ Yazilimi Tekrar YÜkledİm Normale DÖndÜ Nedenİnİ Bİlen Varmi Acaba
Arkadaşlar bu serinin yeni yazılımları bir iki gün içerisinde gelecektir merak etmeyin.Gelecek olan yazılımlarda sorunların bir çoğu halledilmiş olacaktır.Bu yazılımlar cihazın ilk irdeto 2 yazılımları olduğu için ufak tefek hatalar olur.Anlayışla karşılayın.
arkadasım en son çıkan yazılımlarla digitv izlenebiliyor mu yoksa extra ***m igirmek gerekiyor softcam atılırsa birzarrar gelir mi teşekkürleer
bende de öyle olmuştu ama d.t kartını çıkarıp cihazın fişini çekip 2 dakika bekledim ve kanalın üzerine gelip kartı taktım 25 dakika falan makina açık olarak bekledim görüntü geldi ve şuan bir sorun yaratmıyor sende dene. :45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri