REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Qnec tüm seri 14.4.2008 Tps Au Fix Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    girişler diye bir menü yok.

normal tv programını seyrederken menüye basıldığında;
    kanal listesi düzenle diye bir yer var. sağ tuş ile diğer menüye geçilirse;
    tv ayarları-kişisel ayarlar-osd ayarları diye bir yer var. yine sağ tuş ile geçilirse,
    eğlence diye bir yer var, atariler falan...tekrar sağ tuş ile geçilirse
    uydu arama - kanal arama menüsü var- yine sağ tuş ile tıklanırsa,
    usb nin gözüktüğü menü var. tekrar sağ tuş ile geçilirse
    bahsettiğim yer var. yanii cihaz bilgileri-yedek alma falan...
    girişler menüsü yok....
    yanlız daha evvelki yazılımlarda emuyu aktif etmek için cihaz bilgilerine gelip orada kırmızı tuşa basıyorduk şifre kısmı geliyordu 1234 yazılınca emu aktif oluyordu. sonrasında güncellemek için yeşil tuşa basıp güncelle diyorduk. oluyordu. bu yazılımda kırmızıya basılınca bişey olmuyor...
    konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum....
    kosovalı kardeşim neredesin??
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

var arkadaş usbnin yazılı olduğu bölüm girişler bölümüdür zaten oraya usb yazan yere gel ordayken kırmızıya bas 1234 yaz emu aktif olur ordan tüm seçenekler açık konuma getir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baktınmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım menüye bas usb olan yere gel kumandadan kırmızı tuş şifre 1234 gir *** giriş gelecektir kolaygelsin.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Next Fta 2000 Usb Lİ Ye Son Yazilimi Attim HerŞey Normal Ama Kumandanin Bazi Kanal TuŞlari ÇaliŞmadi Eskİ Yazilimi Tekrar YÜkledİm Normale DÖndÜ Nedenİnİ Bİlen Varmi Acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu serinin yeni yazılımları bir iki gün içerisinde gelecektir merak etmeyin.Gelecek olan yazılımlarda sorunların bir çoğu halledilmiş olacaktır.Bu yazılımlar cihazın ilk irdeto 2 yazılımları olduğu için ufak tefek hatalar olur.Anlayışla karşılayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım en son çıkan yazılımlarla digitv izlenebiliyor mu yoksa extra ***m igirmek gerekiyor softcam atılırsa birzarrar gelir mi teşekkürleer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayseko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım en son çıkan yazılımlarla digitv izlenebiliyor mu yoksa extra ***m igirmek gerekiyor softcam atılırsa birzarrar gelir mi teşekkürleer
    bende de öyle olmuştu ama d.t kartını çıkarıp cihazın fişini çekip 2 dakika bekledim ve kanalın üzerine gelip kartı taktım 25 dakika falan makina açık olarak bekledim görüntü geldi ve şuan bir sorun yaratmıyor sende dene. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayseko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    soruma yanıt verirmisiniz arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

soruma yanıt verirmisiniz arkadaslar
    yukarıda yanıt verdim ya formu iyi oku

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri