REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Qnec tüm seri 14.4.2008 Tps Au Fix Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar her şey için sagolunda ben usb den yazılım yukseltırken hep sorunla karşilaşiyorum bu 2. oldu makınam kilitleniyo mecburen rs 232 aldım ...usb de neden sorun veriyo bilen varmı ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım kullandığın usb yi bilgisayarda fat32 olarak formatla ve birde o şekilde programı cihaza yüklemeye çalış.

Alıntı ustadtk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar her şey için sagolunda ben usb den yazılım yukseltırken hep sorunla karşilaşiyorum bu 2. oldu makınam kilitleniyo mecburen rs 232 aldım ...usb de neden sorun veriyo bilen varmı ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımı attıktan sonra softcam atmak gereklimii. şimdiden teşekkurlerr...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ustadtk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımı attıktan sonra softcam atmak gereklimii. şimdiden teşekkurlerr...
    Hayır gerekmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ellerinize sağlık

Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğinin çirkinliğine tercih etme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm KOSOVALI bana yardımcı olursan çok sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunum şu 2 adet ye 2000 cıs super plus aldık.Birini yukarı kata birini bizim kata kurduk çift girişli lnb aldık yani herşey aynı fakat yanlızca türksat uydusunda yukarı katta kanal değişimi yaptıklarında bizim tv de donma ve görüntü bozukluğu oluyor nedeni sence ne olabilir.teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorunum şu 2 adet ye 2000 cıs super plus aldık.Birini yukarı kata birini bizim kata kurduk çift girişli lnb aldık yani herşey aynı fakat yanlızca türksat uydusunda yukarı katta kanal değişimi yaptıklarında bizim tv de donma ve görüntü bozukluğu oluyor nedeni sence ne olabilir.teşekürler
    Lnb ne marka? Bazı lnblerde yapıyor bunu malesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lnb ne marka? Bazı lnblerde yapıyor bunu malesef.
    lnb ler starsat marka acaba türksat uydusundaki lnb yi next olarak değişyirsem problem çözülürmü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lnb'de bir arıza olabilir çünkü lnb'den başka ortak noktanız yok.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri