REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Qnec tüm seri 14.4.2008 Tps Au Fix Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ınxtc ve xdream free-xtv şuan itibariylr yok bilgisi olan var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı toyota Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm. benim nex ye-2000 cx süper plus uydu alıcım var.bu söylediklerinizi flaş belekle nasıl yükleyeceğim.belirtilen dosyayı pc kaydediyorum dosya açmıyor.flaş bellek'e kaydedip uyduya takıyorum.dosyanın uzerine gelip ok basınca hiç bir belirti yok.lütfen yardımcı olurmusunuz.flaş bellekle resimli anlatım gönderebilirseniz çok sevineceğim.
    :49: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradaki yazılımlarda sorun yok bilgisayarına indir zipten çıkart flash belleğe at sonra makıneye takıp yazılımın üstüne gel ok de bu kadar kolay gelsin :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:46: :46: frex tv auto çöktü arkadaşlar :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm günaydın arkadaşlar herkeşe mrba. ustalar bana bi yardımcı olabilirmisiniz bende next2000xcisplus var ona ben hangı yazılımı atmam lazım.şimdiden tşkr ediyorum saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı dün akşam yükledim. bende next 2000 cx süper plus usb li cihaz var.
    Emu yu aktif etmek için menü>cihazbilgileri ne gelip kırmızıya basıp 1234 yazmamız gerekiyordu. ama cihaz bilgilerine geliyorum kırmızıya bastığım halde çalışmıyor.

"Emu açmak için
    Menü<Girişler<Emu K e.y<Kırmızı Tuş<1234 şeklinde açılacak" şeklinde mesaj yazılmış ama benim cihazda menüden sonra girişler diye bir seçenek yok.ne yapmam gerek.?
    ayrıca eski yazılımı tekrar yüklediğimde cihaz bilgilerine gelip kırmızıya bastığımda şifre kısmı çıkıyor...
    ama bu yeni yazılımda çıkmıyor...

yardım ederseniz sevinirim...
    teşekkürler..
    Konu osmann tarafından (16-04-2008 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksiklik...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı realymen75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm günaydın arkadaşlar herkeşe mrba. ustalar bana bi yardımcı olabilirmisiniz bende next2000xcisplus var ona ben hangı yazılımı atmam lazım.şimdiden tşkr ediyorum saygılar.
    sizin cihazınız plus serisi galiba bir iki gün bekleyin yeni yazılım verilecek o zaman atarsınız iyi günler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdicikdede Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin cihazınız plus serisi galiba bir iki gün bekleyin yeni yazılım verilecek o zaman atarsınız iyi günler
    cvp için tşkr. ne yapalım sağlık olsun beklicez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlara

teşekküler

ellerinize

saglık

başarınızın

devamını

dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınızda girişler menüsü olmaması imkansız kumandadan menü sonra sağ sol tuşlarıyla ilerleyin mutlaka vardır iyi bakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdicikdede Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazınızda girişler menüsü olmaması imkansız kumandadan menü sonra sağ sol tuşlarıyla ilerleyin mutlaka vardır iyi bakın
    girişler diye bir menü yok.

normal tv programını seyrederken menüye basıldığında;
    kanal listesi düzenle diye bir yer var. sağ tuş ile diğer menüye geçilirse;
    tv ayarları-kişisel ayarlar-osd ayarları diye bir yer var. yine sağ tuş ile geçilirse,
    eğlence diye bir yer var, atariler falan...tekrar sağ tuş ile geçilirse
    uydu arama - kanal arama menüsü var- yine sağ tuş ile tıklanırsa,
    usb nin gözüktüğü menü var. tekrar sağ tuş ile geçilirse
    bahsettiğim yer var. yanii cihaz bilgileri-yedek alma falan...
    girişler menüsü yok....
    yanlız daha evvelki yazılımlarda emuyu aktif etmek için cihaz bilgilerine gelip orada kırmızı tuşa basıyorduk şifre kısmı geliyordu 1234 yazılınca emu aktif oluyordu. sonrasında güncellemek için yeşil tuşa basıp güncelle diyorduk. oluyordu. bu yazılımda kırmızıya basılınca bişey olmuyor...

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri