Benim görüşüm bir ekmegin 75 kuruş oldugunu düşünürsek 3 cocuk fazla önermek iyi ama herseye her gun zam geliyor bizim burada dun ekmek 40 krş idi bugun 75 kuruş siz hesaplayın artık 3 cocuk neyle beslenir diyen yok..![]()
Evet her aile en az üç çocuklu olmalı
Hayır her aileye üç çocuk fazladır
Benim görüşüm bir ekmegin 75 kuruş oldugunu düşünürsek 3 cocuk fazla önermek iyi ama herseye her gun zam geliyor bizim burada dun ekmek 40 krş idi bugun 75 kuruş siz hesaplayın artık 3 cocuk neyle beslenir diyen yok..![]()
bence doğru söylemiş başkanımız.bu sözün öncesinde geçen bi konuşmadan dolayı bu söz söylen miş.dağda kilerle konuştukdan sonra:49:
Bence her ailede en az 15-20 cocuk olmalidir.Futbol takimi mi yapiyoruz ne.
bence 2 çoçuk yeter.
Bakamayacağın, geleceğini iyi bir şekilde hazırlayamayacağın çocuğu yapmak bence ona karşı yapılabilecek en büyük kötülüktür. Annenin ve babanın görevi çocuğunu iyi şekilde yetiştirmektir. Bu da nereye dayanır bunu herkes bilir. Herkesin çocuğuna yat alacak veya dış ülkelerde okutacak kadar olanağı, parası olmayabilir. Allah yarattığı kullarının rızkını verir ama bir de akıl vermiştir. Ona göre yolunu çiz diye.
başbakanımızın ekonomik durumu belli ya vatandaşın durumu bence bu zamanda değil 3 çocuk 2 çocuk bile her bir aileye fazla diye düşünüyorum,ya 3 çocuklu olan aile'lerin çocuklarını kim besleyecek durum oldukça kötü oldu olası dünyada böle kriz görülmedi.....
LEBEN ?
Üç çocuk fikrini atanların tuzları kuru herhalde,ayaklarımızı yorganımıza göre uzatmak aslında en iyisi olacak
mantıklı olmak lazım....günün şartlarında insanlar 1 çocuk yapmak için bile düşünürken 3 çocuktan bahsetmek biraz yanlış olur gibime geliyor...refah düzeyi çok iyi insanlar isterlerse 8 çocuk yapsınlar onlara diyecek bişey yok...ancak iktisadi koşullar uygun olmadan dünyaya getirilen çocukların ne günahı var...yazık değilmi o çocuklara...selametle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri