bende şu an ellerinizden öper 2 tane var ama 3. ye korkuyorum herkes kendine göre ayarlamalı bence
Teşekkur: 0
Evet her aile en az üç çocuklu olmalı
Hayır her aileye üç çocuk fazladır
bende şu an ellerinizden öper 2 tane var ama 3. ye korkuyorum herkes kendine göre ayarlamalı bence
BENCE ŞU İŞSİZKİK ORTAMINDA BU KADAR İŞSİZLİK VARKEN 1 ÇOCUK AZ 2 ÇOCUK FAZLA DURUMU İYİ OLANLAR 3 VE DAHA FAZLA YAPABİLİRLER MESELA KOÇ SABANCI GİBİ AİLELERHERŞEY TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN
en az 3 olmalı yahudılere mı bırakacaz memleketı
cocuk yapmak kolay ama onlara güzel bir gelecek hazırlamak lazım.3 cocuk fazla bu devirde 2 kardeş yeterli ileride birbirlerine destek olmaları acısından.:45:
Önce Bir,bilemedin iki tane.bu hayat şartların'da millet geçim derdini düşünüyor.Bu lafı ortaya atan sayın Tayyip erdogan ve şu an milletvekilleri için sorun olmaz isterlerse bir düzine yapsınlar.Nasıl olsa devir onların devri.Akşamları çöplükleri karıştırıp'da çocuklarına yiyecek bulmak için didinen ne garibanlar var.
Bu lafı ortaya atan Tayyip erdoganı kınıyorum.
lütfen arkadaşlar bu zamanda üç çocuk bakmak demek tamamen duygusal temellerine dayanıyor o bizim işimiz degil duygusal olmadıgı için üç çocukta olamaz tşkl
adamın dedigi mantıklı ..fabrikalar kapanıyor ya ekonomik krizden ..yenisid açılamıyor ..bari bu fabrikalar çalışsın diyor...böyle şey olurmu ya ..ne ekonomi ..ne siyaset.nede devlet yönetimi anlayışı ..hiç bir şey yok adamlarda bomboş ..saldım çayıra mevlam kayıra ..ülkenin şu anki yönetimi...
üç çocuk bu devirde fazla hayatpalı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri