Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
586. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet her aile en az üç çocuklu olmalı

209 35.67%
  • Hayır her aileye üç çocuk fazladır

377 64.33%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
73 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türkiye’de her ailede en az üç çocuk olması önerisi konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şu an ellerinizden öper 2 tane var ama 3. ye korkuyorum herkes kendine göre ayarlamalı bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

BENCE ŞU İŞSİZKİK ORTAMINDA BU KADAR İŞSİZLİK VARKEN 1 ÇOCUK AZ 2 ÇOCUK FAZLA DURUMU İYİ OLANLAR 3 VE DAHA FAZLA YAPABİLİRLER MESELA KOÇ SABANCI GİBİ AİLELER HERŞEY TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kendimbuldum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENCE ŞU İŞSİZKİK ORTAMINDA BU KADAR İŞSİZLİK VARKEN 1 ÇOCUK AZ 2 ÇOCUK FAZLA DURUMU İYİ OLANLAR 3 VE DAHA FAZLA YAPABİLİRLER MESELA KOÇ SABANCI GİBİ AİLELER HERŞEY TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN
    Forum kuralları gereğince büyük harflerle yazmak yasaktır,Bilginize..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en az 3 olmalı yahudılere mı bırakacaz memleketı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siyar666 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en az 3 olmalı yahudılere mı bırakacaz memleketı
    evet dostum çok haklısın
    tabiki ozamana kadar bırakacak memleket kalırsa yahudilere
    kaldımı?kalacakmı? :49:
    bence uç az,dokuz olsun...çalışmaya devam durmak yok,yola devam (boş yok)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hayır

cocuk yapmak kolay ama onlara güzel bir gelecek hazırlamak lazım.3 cocuk fazla bu devirde 2 kardeş yeterli ileride birbirlerine destek olmaları acısından.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce Bir,bilemedin iki tane.bu hayat şartların'da millet geçim derdini düşünüyor.Bu lafı ortaya atan sayın Tayyip erdogan ve şu an milletvekilleri için sorun olmaz isterlerse bir düzine yapsınlar.Nasıl olsa devir onların devri.Akşamları çöplükleri karıştırıp'da çocuklarına yiyecek bulmak için didinen ne garibanlar var.

Bu lafı ortaya atan Tayyip erdoganı kınıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen arkadaşlar bu zamanda üç çocuk bakmak demek tamamen duygusal temellerine dayanıyor o bizim işimiz degil duygusal olmadıgı için üç çocukta olamaz tşkl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın dedigi mantıklı ..fabrikalar kapanıyor ya ekonomik krizden ..yenisid açılamıyor ..bari bu fabrikalar çalışsın diyor...böyle şey olurmu ya ..ne ekonomi ..ne siyaset.nede devlet yönetimi anlayışı ..hiç bir şey yok adamlarda bomboş ..saldım çayıra mevlam kayıra ..ülkenin şu anki yönetimi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üç çocuk bu devirde fazla hayatpalı

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri