Bir çocuğum var ikincisi için cesaret edemiyorum malum şartlar.
Eğerki 3 çocuğa bakacak dururum olsa o zaman isterdim ama şuan değil![]()
Evet her aile en az üç çocuklu olmalı
Hayır her aileye üç çocuk fazladır
Bir çocuğum var ikincisi için cesaret edemiyorum malum şartlar.
Eğerki 3 çocuğa bakacak dururum olsa o zaman isterdim ama şuan değil![]()
benim çocuklarımı amerikada okutacak birileri varsa ben de üç çocuk yaparım.Ama su anda ayda 11YTL yapılan çocuk yardımı ile her gün bir gevrek dahi alamıyorum. Herkese saygılar...
bence 3 çocuk olmalı ama cocuklara nakabilecekse yoksa avrupanın şuanki durumuna düşeriz
genç nufusun olması ül***i ileri götürür.. saygılar
bence 2 çoçuk yeter.
mantıklı olmak lazım....günün şartlarında insanlar 1 çocuk yapmak için bile düşünürken 3 çocuktan bahsetmek biraz yanlış olur gibime geliyor...refah düzeyi çok iyi insanlar isterlerse 8 çocuk yapsınlar onlara diyecek bişey yok...ancak iktisadi koşullar uygun olmadan dünyaya getirilen çocukların ne günahı var...yazık değilmi o çocuklara...selametle
bence üç çoçuk olmalı bakın avrupalılara çoçuk yapmıya yapmıya Almanya Türkiyenin bir ülkesi olma yolunda başbakanları endişeleniyo Türklerin çogalmasını nasıl engelleriz diye.........Bence Bizde avrupa devletlerinin durumuna düşmeyelim bence üç çoçuk olmasada iki çoçuk yapalım hem bence gelecek nesillerin yaşam şartları daha iyi olcaktır en azından bundan emin olarım....:45:
en az 3 olmalı en fazlada 13 olmalı![]()
cocuk yapmak kolay ama onlara güzel bir gelecek hazırlamak lazım.3 cocuk fazla bu devirde 2 kardeş yeterli ileride birbirlerine destek olmaları acısından.:45:
vermeyince mabud neylesin mahmut...bizim henüz yok. olsun istiyoruz tabi ama dediğim gibi neylesin mahmut...3 çocuk halin vaktin yerinde ise olsun. yerinde değilse bile cenabı hak vermişse gücün yettiği kadar bakacaksın. illa paralı okullarda okutman şart değil. parasız okullarda okut. ama ona iyi ve güzel ahlak ver, saygıyı öğret. komşuyu öğret, insanlara karşı hoşgörüyü öğret. onu birçok erdemlerle donat ki vatan millet kazansın...
ayrıca başbakan hangi akılla bunu söyledi şaşıyorum.
matematiksel olarak hesaplasın.
türkiye nufusu 70 milyon. insanların 25 yaşında evlendiklerini düşünelim.
25 yıl sonra nüfus 70*3= 210 milyon...yahu bu ülke bukadar nufüsü kaldırırmı? zaten tarlaları ekmiyoruz...bir 25 yıl daha sonra 210*3=630 milyon... çüş (afedersiniz)demek istemiyorum...biri benim yerime desin....selametle...
bu öneriyi yapan TAYYYİP beyin aldıgı maaşın 3 te birini bana versin 3 deyil 30 tane yapayım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri