en az 3 olmalı en fazlada 13 olmalı![]()
Teşekkur: 0
Evet her aile en az üç çocuklu olmalı
Hayır her aileye üç çocuk fazladır
en az 3 olmalı en fazlada 13 olmalı![]()
vermeyince mabud neylesin mahmut...bizim henüz yok. olsun istiyoruz tabi ama dediğim gibi neylesin mahmut...3 çocuk halin vaktin yerinde ise olsun. yerinde değilse bile cenabı hak vermişse gücün yettiği kadar bakacaksın. illa paralı okullarda okutman şart değil. parasız okullarda okut. ama ona iyi ve güzel ahlak ver, saygıyı öğret. komşuyu öğret, insanlara karşı hoşgörüyü öğret. onu birçok erdemlerle donat ki vatan millet kazansın...
ayrıca başbakan hangi akılla bunu söyledi şaşıyorum.
matematiksel olarak hesaplasın.
türkiye nufusu 70 milyon. insanların 25 yaşında evlendiklerini düşünelim.
25 yıl sonra nüfus 70*3= 210 milyon...yahu bu ülke bukadar nufüsü kaldırırmı? zaten tarlaları ekmiyoruz...bir 25 yıl daha sonra 210*3=630 milyon... çüş (afedersiniz)demek istemiyorum...biri benim yerime desin....selametle...
bu öneriyi yapan TAYYYİP beyin aldıgı maaşın 3 te birini bana versin 3 deyil 30 tane yapayım
Efendim 3 ne demek 10 tane olsun
birisine sakız sattırırısın
birisine kilonusunu bilene tartı bedevaya diye bagırtırsın
bir tanesine simitçilik yaptırırsın
bir tanesine mendil sattırırsın
bir iki tanesini çırak verirsin
her hafta her ay para kazanırsın
heleki aralarından bir iki tanesi de kız çocugu olursa başlık parasına verir rahat edersin
hanımınıda mevsimine göre çapaya pamuga patatatese mandaline limona yollarsın
gül gibi geçinir gider kahvelerde oturup rahat edersin
bu yoksullukla neden bu kadar çocuk yaptın diyenede Allahtan korkmadan
ne yapalım Allah verdi dersin
sayın başbakan çocuk yapma hesabına bakacağına ekonomiyi düzeltsin kimseyi aldatmasın enfilasyon %12 lerde diye millette para yok o çocuk hesabını yapıyor
daha çok olmalı
bu şartlarda çok zor 1 tane yeter
Biz dört kişiyiz oda erkek dörtde geçim zor olsa bile çailişiyoruz allah şükür kimseyi muhtaç olmuyoruz..
Arkadaşlar 530 Ytl Maaş, Ve 3 Tane Çocuk, Bu Şartlarda Becerebilen Varsa Kolay Gelsin.
Hele Bir'de Ev Kira İse.......????
baka bilirse dört tanede yapsın ama bu şartlarda çok zor o yüzden 3 tane bile fazla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri